MUDr. Vodecký, Trška, Frühwald

kwika23
7. dec 2012

Bystričanky, mením gynekológa. Zmena bydliska. Môj doterajší doktor mi odporučil Mudr. Vodeckého. Viete mi napísať nejaké referencie o ňom? Ďalej ma zaujíma Mudr. Trška z mamacentra a Mudr. Frühwald. Čo vy na to? Každý jeden kladný aj záporný názor privítam. Veľmi pekne ďakujem. Viem že je tu toho dosť, ale každá téma má aspoň 50 strán a naozaj sa mi to nechce všetko čítať.

minusa
7. dec 2012

@kwika23 ja chodim k Mudr. Trškovi do mamacentra, okrem toho, ze je odbornik, ma skvely pristup a teda aj vybavenie mamacentra je na urovni a nemam "traumu" z navstevy gynekologa 😅 ... na Mudr. Vodeckeho a Fruhwalda som pocula len samu chvalu 😉

kwika23
autor
7. dec 2012

@minusa Ďakujem za odpoveď. Vieš mi prosím Ťa napísať aj nejaké bližšie info o Mamacentre? Ja zatiaľ nie som matkou ani tehotná. Berú tam vôbec nové pacientky? Za aké služby sa platí? Ako je to tam s objednávaním? Je možné zavolať napr. v stredu a v štvrtok ísť na vyšetrenie? Veľmi sa mi páči, že je to nové stredisko a že je tam všetko pohromade.

minusa
7. dec 2012

@kwika23 neviem ti povedat, ci nove pacientky beru, nezaujimala som sa o to .... ja som doposial neplatila za nic, teda ak nepocitam 4D sono, ale to sa plati vsade ... v ramci mamacentra je napridlad aj sono mamografia, bola som tam vybavena rychlo, bez cakania, objednanie bolo tiez z tyzdna na tyzden .... u dr. Trsku sa objednava, ak mas nejaky problem a potrebujes vysetrenie, tak sa so sestrickou dohodnes vzdy

korenbaba
7. dec 2012

@kwika23 Ja chodím k Mudr. Vodeckému, aj rodil moju dcéru zhodou okolností. Myslím že berie pacientky len vlemi tažko. Mna zobral lebo som sa pristahovala. Inak je strašne vytažený. Dlho sa čaká na objednanie aj potom v čakárni, sestrička na 99% nedvíha telefon. Dovolat sa a objednat sa je skoro nemožné. Doktor ako taý je dobrý, milý, ale vidiet na nom že už má toho akosi cez hlavu. Nepoznám iných ale osobne by som už volila iného.

lula25
16. dec 2012

Ja mám skúsenosť aj s dr. Fruhwaldom aj Trskom. Ako tehotna som zacala chodit k Fruhwaldovi a bola som spokojna az na dlhe cakanie v cakarni - aj ked som bola objednana na konkretny cas vzdy ma sestricka zobrala o cca 20 minut neskor. ako keby si nevedela dobre rozplanovat pacientky tak sa jej to potom nakopilo. Ale sestricka je inac velmi mila, vyhodou bolo, ze sa dalo cez internet objednat lebo sestricka nedviha telefon - teda dost malo. A doktor bol velmi fajn, mily, vsetko vysvetlil. Bola som spokojna. Potom po porode som presla k Trskovi (rodila som v inom meste a bolo mi blbe sa vratit k Fruhwaldovi🙂 a tam som zatial tiez spokojna - asi o trosku viac. Vsetko podrobne vysvetli, venuje sa pacientke, mily, odbornik. Mam z neho zatial len same pozitivne pocity. Nevyhodou je, ze som sa dost tazko objednavala lebo sestricka niekolko dni nedvihala telefon. Je to nove zariadenie tak je to na urovni ale pekne zariadene a ciste bolo aj u Fruhwalda. Ja som k Trskovi zacala chodit v aprili - v pohode ma zobrala aj ked sestricka zdoraznovala, ze toho maju vela a tak. A zatial som u Trsku neplatila za nic.

adkasmolka
16. dec 2012

@kwika23 kuk sem: http://www.gynekologickaambulancia.sk/kontakt.php
ja chodim k nemu som spokojna, aj ked som bola tehu. Naj pre mna je, ze sa mozem objednat cez net, pretoze neni sanca sa tam dovolat.

kubikovi
2. nov 2016

@kwika23 ahoj Kika a ku komu nakoniec chodíš?

kwika23
autor
2. nov 2016

@kubikovi Cau Zuzi chodim k Bielikovi do novamedu. Ale nie Tiborovi, co je v Roosveltke primarom, ale Petrovi. Ty kam? Rozmyslas nad zmenou?

kubikovi
3. nov 2016

@kwika23 aha ano,viem...asi ano len sa nechcem unahlit,ale ani nic podcenit resp. aby nieco nezanedbal/neprehliadol moj terajsi Dr. F.

ikaika
24. nov 2016

@lula25 ahoj, este chodis k Trskovi? Ake dlhe su u neho terminy na objednanie?

lula25
25. nov 2016

Ano chodim k nemu raz rocne na prehliadku.nepamatam si uz na to ako dlho sa k nemu caka na termin.tiez sa musim teraz dakedy objednat tak som zvedava na kedy mi sa termin