Na aké problémy pomáha Kreon?
Dobrý deň, môžem sa opýtať, na aký problém používate Kreon? A pomohol vám pri vašich ťažkostiach?
Pomáha pri trávení ťažkého jedla. Ale určený je na substitučnú liečbu pankreasu, ktorý produkuje málo pankreatických enzýmov. Ja osobne ho užívam na chronický zápal pankreasu.
@ja266 1 tobolku, ktorá má 10 tisíc jednotiek. Užil som Pangrol 20 tisíc j., ale potom som sa necítil dobre. Inak, na allegro sa predáva aj poľský tráviaci enzým, ten má 3 tisíc j.
@inzulin takže iba jednu denne. A ráno,naobed alebo večer? A keď si ju dáš,ustúpi bolesť? Či to užívaš už preventívne?
@inzulin takže iba jednu denne. A ráno,naobed alebo večer? A keď si ju dáš,ustúpi bolesť? Či to užívaš už preventívne?
@ja266 Užívam Kreon naobed. Ráno mám suchý starý chlieb alebo makovku a pod., k tomu čaj alebo Caro s troškou mlieka. Tam nepotrebujem Kreon. Obed mám diétny, ale veľa, tam užijem tobolku s enzýmami. Na večeru zase suchá diéta, tam tiež netreba. Bolesti nemám. Ale pred 7 rokmi som prekonal akútny zápal pankreasu.
@ja266 Užívam Kreon naobed. Ráno mám suchý starý chlieb alebo makovku a pod., k tomu čaj alebo Caro s troškou mlieka. Tam nepotrebujem Kreon. Obed mám diétny, ale veľa, tam užijem tobolku s enzýmami. Na večeru zase suchá diéta, tam tiež netreba. Bolesti nemám. Ale pred 7 rokmi som prekonal akútny zápal pankreasu.
@inzulin aha, ďakujem