icon

Nadmerné potenie počas noci. čím to môže byť?

katarina40
22. jún 2019

ahojte neviete co moze byt pricinou nadmerneho potenia v noci schudnutim celkovou slabostou unavou a pichanim s rebrach ???prosim vas ak ma niekto skusenost oto moze byt za chorobu??

zuzi0911
22. jún 2019

Toto môže byť od banálneho stresu cez chrbticu az po horšiu dg. Určite ísť k Dr, na odbery aj na štítnu a podla toho ďalej.

katarina40
autor
22. jún 2019

@zuzi0911 ved jasnee vsak som bola ale vsade sa len caka a nikto ni nerobi myslim doktori tak som to skusila aspon takto alee dakujem samozrejme...

zuzi0911
22. jún 2019

@katarina40 áno, všade je cskacka to je najhoršie. Ale sk máš zatial aspoň krv ôk a podobne, nemáš vac stresu momentálne?

katarina40
autor
22. jún 2019

@zuzi0911 tak sice som napísala že sa to týka mňa ale mňa sa tento problém netýka ale môjho otca neviem ako by som mu pomohla mám strach o neho veľký;(((

mareka49
22. jún 2019

Stitna zlaza, cukrovka,..

zuzi0911
22. jún 2019

@katarina40 ja ti verím. Ako je vyššie písané, určite skontrovat aj štítnu žľazu, cukor, tlak a podobne. Každopádne sú aj veľké horúčavy, nie každý to dobre znáša. Snáď to bude len banálne.

marymariamary
22. jún 2019

Ahoj...
Ja nechcem strašiť...no mamina sa mi v noci potila..predtým než jej zistili onko diagnózu...
A to chudnutie a slabosť..sa mi tiež nepáči...
To...len riešiť cez lekárov...
Držím prsty..nech to bude dobré.. 😉

katarina40
autor
22. jún 2019

@marymariamary ďakujem si zlatá ale myslím si že to banalita nebude tiež mám podozrenie na .. Nechcem to ani napísať radšej každopádne ďakujem

katarina40
autor
22. jún 2019

@zuzi0911 mám pocit že banalita to nebude ;((ach boze ak je to čo si myslím neviem ako sa stym vyrovnam;((((

zuzi0911
23. jún 2019

@katarina40 neboj, nemysli na zle ☹️ určite to bude ok

kristina2412
23. jún 2019

@katarina40 pankreas má ok?

danielamarkova
1. júl 2019

Ja som nedávno čítala skvelý článok o potení v noci, prikladám link- www.slumberland.sk/magazin/trpite-nocnym-poteni...
Ja osobne sa v noci potím, keď mám stresy. Napríklad teraz ku koncu školského roka som bola pod veľkým tlakom a to sa odrazilo na potení. Konečne si môžem vydýchnuť a hoci je stále horúco, nepotím sa vôbec...

katarina40
autor
1. júl 2019

@danielamarkova veď bodaj by to nebolo nič vazne to potenie ďakujem každopádne za komentár...

katarina40
autor
1. júl 2019

@kristina2412 tak je hospitalizovaný momentálne tak už ho hádam pozrú...

derdia
Autor odpoveď zmazal
carmenuska
1. júl 2019

Ahoj,moja mama mala tie iste prejavy a zistili lymfom,rakovina lymf.uzlin.Precitaj si,take iste priznaky.Nechcem ozaj strasit,to len davam radu,co vsetko to moze byt a jasne ze aj nic....ale to chudnutie urcite nie je dobre a bokest rebier....

iva33333
18. nov 2021

@katarina40 Dobry den.Prosim vas co vam nakoniec zistili? Mam rovnake priznaky.Dakujem