Nadmierne potenie v menopauze
Máte to aj vy?
Dnes nebola ani horúčava, dusno bolo a ja som vypotila litre potu. Ešte večer so mňa lialo. Boli sme v letnom kine.Ja som mala ľahké voľné gate, tričko a mokrá ako myš neustále.Vlasy ako zo sprchy.Kočky si uz riflove bundy dávali a ja som išla skapať.
Potim sa ako nikdy predtým.
Teda posledné roky je to extrém.
Hlavne v tvári. Na oči si musím namontovať stierače 😅😅
Keby sa pritom chudlo tak som ako laň a opak je pravdou.
Ako bojuje s tým? Ja som vyupratovala celý dom mokrá celá a muž na gauči v mikine 😁
Ja este nie som v menopauze, ale vcera bolo fakt velmi dusno a tiez som sa potila...
(Mozno keby muz upratoval s tebou, tiez by si dal dole mikinu)
@anonym_autor kebyže poopratujem celý dom tak sa komplet spotím aj bez toho že by som bola v prechode, a muž ktorý sedí iba na jednom mieste čize sa nepohybuje bude mu zima. Ale k veci pro poteniu driclol, ale ja som mala v menopauze neznesiteľné návaly, nespavosť, únavu, úzkosť a depku, podráždenosť, stratu koncentrácie ,nespala som celé noci, skoro ma z práce vyhodili, že pomohli až lieky od gynekológa
@anonym_972693 aké to boli lieky?
mne veľmi pomohol estrogénový sprej
Ja este nie som v menopauze, ale vcera bolo fakt velmi dusno a tiez som sa potila...
(Mozno keby muz upratoval s tebou, tiez by si dal dole mikinu)
@misiatko81 Môžem sa opýtať aký? Ja som vyskúšala všetky možné aj od gynekológa. Ani to nebolo úplne, že by návaly potenie vymizlo,prešlo.
@o__o Nemôže lebo on robí v závode a ja nie. Mám v
ľahšiu prácu.
@anonym_autor kebyže poopratujem celý dom tak sa komplet spotím aj bez toho že by som bola v prechode, a muž ktorý sedí iba na jednom mieste čize sa nepohybuje bude mu zima. Ale k veci pro poteniu driclol, ale ja som mala v menopauze neznesiteľné návaly, nespavosť, únavu, úzkosť a depku, podráždenosť, stratu koncentrácie ,nespala som celé noci, skoro ma z práce vyhodili, že pomohli až lieky od gynekológa
@anonym_972693 Ďakujem to používam aj iné. Ja sa na tvári, čelo, krk,nos,tvar. Ja nikdy nemám ppd pazuchou mokré, aj chrbát,ale skôr miesta kde sa deodorant nedá použiť. Aké ti prosím pomohli? Ano mám všetko možné. Aj nervozita, zlý spánok, nočné návaly. Musela som zmeniť aj prácu po rokoch.Uz som nezvládala psychicky prácu v horúčave.