Náhla nočná halucinácia
Ahojte bolo 23:30 keď som sa v noci zobudila na to ze niekto buchol do dverí. Najprv som myslela ze je to dcéra ktorá chodí občas v noci cikať ale vždy mi to ide oznámiť. No ona opatrne stlačí kľučku a tak vojde. Jemne a potichu. No toto bolo výrazne buchnutie. Oslovila som ju jej menom 2x a povedala jej nech príde dnu. Samozrejme pri dverách nikto nestal ani nič iné sa už nedialo. Teraz som rozmýšľala nad tým ako si to vysvetliť. Samozrejme mozog v noci vydedukoval ze niekto isto zomrel. Našťastie nie. Nikto zosnulý nemá sviatok takže nevidím dôvod prečo by dakto takto prišiel. Neskôr som si uvedomila ze susedia podo mnou sú ešte hore mali nahlas televízor aj sa rozprávali (všetko k nám počuť steny sú ako z papiera). Napadlo mi ci oni niečím nebuchli a môj mozog to v strese nevyhodnotil ze to išlo spoza dverí. Môže to byť takto? Ze si človek medzi spánkom a zobudením niečo vysvetli zle? Resp nevie presne identifikovať skadiaľ zvuk reálne išiel? Stalo sa to veľakrát aj predtým síce iné zvuky ale tiež riadna šupa na ktorú som sa zobudila no vedela som ze ide zhora od susedov. Všade naokolo ešte ľudia boli hore a čosi robili. Predtým sa mi čosi také stalo v robote a prisahala by som ze mi niekto klopkal na dvere kým som sa obliekala v kabínke na wc. Povedala som len ze sekunda ze už som a otvorila som na znak ze už odchádzam. Nikto tam nebol. Nakoniec to ani nebolo reálne ale bola to predzvesť migrén ktorá u mňa trvala týždeň. Bola to len akási halucinácia a v ten deň ich bolo niekoľko... Cez deň som bola OK ale ako ide večer znova mam zmiešané pocity. Zvlášť keď deti idú zajtra spať k babke a ja budem celý víkend sama doma. Prosím o vaše náhľady na situáciu
to bola este prijemnesia halucinacia, nejdem ti pisat co mavam ja, medzi bdenim a spankom, a k tomu spankova paralyza, paradna kombinacia.
to bola este prijemnesia halucinacia, nejdem ti pisat co mavam ja, medzi bdenim a spankom, a k tomu spankova paralyza, paradna kombinacia.
@anonym_b31e2a a vies preco sa ti to stava? Ja mam uz roky halucinacie kym zaspim ( vidim, citim, pocujem vselico ). Niekedy sa normalne bojim zaspat co zas bude.
@anonym_b31e2a a vies preco sa ti to stava? Ja mam uz roky halucinacie kym zaspim ( vidim, citim, pocujem vselico ). Niekedy sa normalne bojim zaspat co zas bude.
@anonym_926f05 rozchod, smrt, choroba milovanej osoby, psychicke tyranie.
@anonym_b31e2a to niečo medzi bdenim a spánkom mávam občas aj ja, nikdy to nebolo nič príjemné, a kým si mozog uvedomí, že to, čo sa mi zdalo,prip.som "zažila" nebolo naozaj, je to fakt divný pocit, ani to neviem opísať ...
Moja mladšia dcéra mala ako dieťa veľmi silné halucinácie ako predzvesť náhlej horúčky. Občas to bolo až desivé.
Prvy krát mala asi 4 roky. Išla na nu choroba. Tak som ju uložila na gauč že dôjdem po lieky a pustila obľúbené video s detskou pesničkou ako sa deti vezu v autobuse a spievaju.
Bytrstila oči a začala jacat že deti zomierajú že havária vsrci zomrú. Nedala sa utíšiť akoby nás ani nevidela. Len niečo strašné mala pred očami.
Vždy som trpla keď bola chorá. Niekedy behala po izbe kričala, menila hlas aj jazyky (je bilingválne dieta) raz kričala že nechce ísť za Ježišom a to my ani do. Kostola nechodíme. Našťastie to v puberte preslo
@anonym_autor Mne sa to už tiež párkrát stalo,raz som sa zobudila, že niekto zvolal "mami!" , pritom sme s manželom sami doma, ďalší raz tiež nejaké buchnutie
Ja som minule zbila posteľ. Sa mi niečo zasnívalo a tak som tresla po čele postele že sa môj chlap zobudil že čo bijem tú posteľ. Jemu sa zas raz vnoci zdalo že počuje praskať drevo a podať trámy zo strechy, silné buchoty. Ani nespal kvôli tomu a pozeral na strop či padne alebo nie. Ráno šiel pozrieť do podkrovia a všetko bolo na svojom mieste. Dodnes nechápe čo to počul, čo sa dialo, ja som nič nepočula.

Mne sa toto stava niekedy. Vysvetlujem si to tym, ze este uplne nespim, ani nebdiem, som niekde medzi, a nieco sa mi zazda, a preto to vyzera ako skutocnost, lebo si myslim, ze som bola zobudena, ale to bolo ako keby v tom sne.. 😄 neviem ci chapes. Ale je to normalne.