icon

Náhle návraty úzkosti pri užívaní Sertralinu

julianula
1. máj 2025

Ahoj, ja som tu už písala kvôli po pôrodnej depresii, beriem sertralin 50 ale len polovičku ráno,beriem ho už pomaly mesiac.... Posledný týždeň mi bolo veľmi super, žiadna depka ani úzkosť... Aj dnes ráno som sa zobudila veselá plná energie a pred obedom bum z ničoho nič úzkosť.. Prečo? Tabletky beriem pravidelne.. Ja len dúfam že nebudem zas na začiatku že to mám len taky deň a že to bude zas lepšie

zobaka
1. máj 2025

25 mg je extremne malo, pri tomto lieku sa berie najmenej 50 mg, dalsia vec mesiac brania ad je malo, chce to cas a primerane davkovanie

balerina2025
2. máj 2025

25mg je naozaj malo to byvavaju startovacie davky

deti95060810
2. máj 2025

asi budeš musieť prejsť na dávku vyššiu... táto nízka dávka nemá pre teba význam... pozri leták, niekedy píšu aké je udržiavacia dávka lieku aby sa ti nezhoršil zdr. stav.

mariet4
16. júl 2025

@julianula ahoj, ako sa máš, už ti liek zabral? Nebolo treba navýšiť dávku? Ja mám takisto 25 mg…

julianula
autor
21. júl 2025
@mariet4

@julianula ahoj, ako sa máš, už ti liek zabral? Nebolo treba navýšiť dávku? Ja mám takisto 25 mg…

@mariet4 Ahoj, no môžem si poklopať že je to už oveľa lepšie, prídu dní kedy to príde opäť, ale není to uz6zake silné a viem to už lepšie ovládnuť, trvá to nejakých dva, tri dni ale potom zas v pohode 🙏.... Hej beriem 50mg