icon

Nahmatala som si hrčku na šiji

16. sep 2025

Ahojte dievčatá, v nedeľu som si nahmatala hrcku na šiji tesne ako začína línia vlasov. Keď mám hlavu v normálnej polohe nie je ju cítiť, keď dam hlavu dole áno, muž mi povedal, že je to nejaký zauzleny sval nakolko ma často boli krčna chrbtica, dala som si na to indometavinovy gél. Nemate s tým prosím nejakú skúsenosť? S lekárkou som chcela počkať aspoň do konca týždňa či sa to nevstrebe samé, ďakujem pekne.

elenka.k
16. sep 2025

@anonym_autor no ja som tak niekedy mala, keď som mala zápal

balerina2025
16. sep 2025

@anonym_autor za uchom je lymfaticka uzlina, zvykne navriet ked mas zapal ci pocas a po chorobe.

xeonela
16. sep 2025

Pravdepodobne to bude len uzlina po chorobe, tiez som sa s tym uz stretla, ale ak chces mat istotu a neda ti to pokoj, tak zajdi k doktorovi.

autor
16. sep 2025

Ano za uchom som uzlinu mala, ale táto je hneď vedľa krčných stavcov, preto ten stres.

balerina2025
16. sep 2025
@anonym_autor

Ano za uchom som uzlinu mala, ale táto je hneď vedľa krčných stavcov, preto ten stres.

@anonym_autor mavam to casto zdurene. ak mas pochybnosti smer lekar, poslu ta na sono ...

zabka79
16. sep 2025

@anonym_autor to ma aj syn, uzlinky...dr.pivedala ze do velkosti hrasku je to ok

autor
20. sep 2025

Ďakujem Vám, bolo to celkom veľké momentálne to je cca ako hrášok, k doktorke sa mi dá skočiť najskôr štvrtok tak uvidím či to dovtedy zmizne. Ďakujem ešte raz😊.