Nahrievanie sa počas nádchy
Ahojte maminy chcem sa vas spytat som 10+5 tt a mam nadchu nahrievala som sa vecickou je to aj horske slnko ale aj vec na nahrievanie take dve palicky sa vam rozzeravia a nahrievate sa..(taka stara vecicka orandzova mozno ju mate doma aj vy ) ale ide o to ci to mozem v tehotenste si nahrievat dutiny alebo nie ci to skodi babatku alebo nie....dakujem za odpovede
Dakujem velmi pekne lebo bola u nas navsteva a ma nalakali ze to by som nemala ...uff tak mi odlahlo dakujem este raz ;)
Aj my to mame, ma to asi 40 rokov 🙂 Neskodi to, ved jej to len teplo. ja som v tehotenstve na dutiny pouzivala aj infracervenu lampu - ked to pouzijes len lokalne na hlavu, nic sa nemoze stat....
Horske slnko je v podstate ultrafialove ziarenie, ktore dokaze prehriart hlbsie vrstvy podkozia, osobnesi neviem predstavit ako by to mohlo uskodit v tehu ked si nahrievas dutiny...mozno si to tvoja navsteva zmylila s rentgenovym ziarenim...
@puklica13 ten prastary pristroj sa da zapnut na 2 sposoby - len cisty ohrev, iba sala teplo - to pouzila autorka otazky. Druhy sposob je to UV ziarenie, ktorym sa dokazes opalit aj pekne spalit, pouziva sa aj na dezinfekciu miestnosti - nici bakterie. Tomu UV by som sa v tehu radsej vyhla...
@seahorse27 no ja taku jednu vykopavku na povale mam a s tym sa teda opalovat neda len nahrievat
Hej ja som pouzivala len to ohrievanie ....dakujem ja som to aj hovorila reku sak to pouzivam iba na dutiny a je to iba ohrev ze to na opalovanie nepouzivam ....dakujem vam velmi pekne za odpovede 🙂 ... a hej hej minymalne 40 rokov to ma 🙂

Nie neskodi