icon

Najlepší Tea tree olej

4. dec 2022

Prosím poraďte , ktorá značka je pod vás najlepšia? Mám hnisave pupaciky na chrbáte a zadku.. bol mi poradený tento olej..
ďakujem

mimka1402
4. dec 2022

Ja kupujem z Dmka, ich značku a za lacný peniaz veľa muziky. 🙂

lindusss2016
4. dec 2022

@mimka1402 to naozaj nie je vela muziky. Olej z dm nie je esencialny, ale vonny... Toto by som naozaj nepouzivala...

lindusss2016
4. dec 2022

Paci sa, tento je skvely a je to 100% esencialny olej. Ak by si chcela, mala by som ho mat este doma za polovicnu cenu, cize 15€ za 15 ml, mozem posunut

https://bewit.love/sk/produkt/tea-tree/?i=mv2qaz

caroline_
4. dec 2022

Botanica slavica,z dm

mercy13
4. dec 2022

Doterra oleje su kvalitne 👍

lindusss2016
4. dec 2022

V dm kvalitny olej nekupis, ver mi, som aromaterapeutka, rozumiem vyrobe olejov...

arabellka1
Autor odpoveď zmazal
mima172
4. dec 2022

Ak chceš kvalitu a nielen silné meno, tak tiež odporúčam Bewit. Práve dnes som sa nad ním naparovala 😃
https://bewit.love/sk/produkt/tea-tree/

ajsha123
4. dec 2022

@lindusss2016 píšem správu, ak nevadí

katka700
4. dec 2022

Bio tea tree Nobilis Tilia

mrkvicka060
4. dec 2022

no, v lekarni by som kupila, ak to chces na potieranie, co predpokladam... maju dr. muller napriklad, a australian original... neviem este ake su ine

mimka1402
4. dec 2022

@lindusss2016 https://www.mojadm.sk/mivolis-olej-z-cajovnika-...
Mala som z lekárni aj z jedného bio obchodu. Žiaden rozdiel v účinku nepocitujem. Tento olej z dm, mi zahojil akné... Preto naň nedám dopustiť z vlastnej skúsenosti.

slavomira236
4. dec 2022

Australian 100 percentný čistý v lekarni

lindusss2016
4. dec 2022

@ajsha123 pokojne

lindusss2016
4. dec 2022

@mimka1402 tento konkretny tea tree som nemala, ale od tejto znacky som mala iny (asi citronova trava? Nepamatam sa uz) a naozaj sa to neda porovnat s kvalitny esencialnym olejom. Samozrejme ak porovnavas s este horsimi, tak sa ti moze zdat v pohode. Ale v lekarnach a v bio obchodoch tiez vacsinou mavaju len vonne oleje, to je velky rozdiel. Toto by som sa bala pouzit na kozu...

marica61
4. dec 2022

@slavomira236 aj ja som za Australian z lekárne,
vyliečila som si plesen na nechtoch na nohách.

laura2323i
5. dec 2022

Z Justu

lindusss2016
5. dec 2022

@aandrea9 uz som ho videla a opakujem, mame na trhu znacky, ktorym sa da naozaj verit a tento olej z daleka nedosahuje takej kvality, aku povazujem za potrebnu. Pokial nrmate skusenost s lepsou znackou, mozno sa vam zda dostatočne dobry 🤷

aandrea9
5. dec 2022

@lindusss2016 ja som reagovala na tvoje vyjadrenie, že z dm je to vonný olej....nerobím tu reklamu dm. Možno zakladateľke témy bude vyhovovať. Iba toľko.

lindusss2016
5. dec 2022

@aandrea9 ano, pisu k tomuto konkretnemu, ze je esencialny. Zial, nakolko toto sa legislativou len velmi tazko kontroluje, v podstate si to mozu napisat na akykolvek vyrobok. Ale za tu cenu kupit 30 ml esencialneho cisteho oleja naozaj neexistuje. U esencialnych zacinaju tie ceny od 6-7€ za 10 ml a to su este tie lacnejsie znacky. Cize aj v takom pripade by to bolo minimalne 18€. Ale nie 3€

saxana000
5. dec 2022

Jedine z JUST
olej aj krem
.zachranil ma uz tolkokrat...
naposledy ked som chytila kiahne od dcery ten masivny vysyp si ani nevies predstavit.nadherne zasusil a zahojil.
ostali mi len dve male jamky..

katka700
5. dec 2022

@lindusss2016 Prepáč ale to je čo za blbosť že čajovnikovy olej musí stáť 18 eur aby bol kvalitný? Čajovnik je v podstate burina rastie bez extra starostlivosti aj obsah oleja má vysoký tak aj za nižšiu cenu môže byť dobrý. Problém je len v tom že má iba asi 30 zložiek takže veľa olejov na trhu je umelo 'poskladaných' z tých zložiek a šťípu keď sa dajú čisté na kožu. Pravý prírodný čajovnikovy olej na zdravej nepoškodenej koži nestipe. Väčšinou na bludy v štýle Dotera/Young Living a podobní vydrbavaci nereagujem ale tých 18 eur ma naštvalo. Fytoterapia a aromaterapia má byť pre ľudí a nie nejaký exkluzívny predražený klub.

lindusss2016
5. dec 2022

@katka700 ano, suhlasim s tebou, az na to, ze som pisala cenu 18€ za 30 ml, precitaj si ten koment este raz a poriadne. Hnev a predsudky ti zatienili mysel. Takze este raz a pomaly. Bezne sa esencialne oleje nepredavaju v 30 ml baleni, len som tu cenu preratala na toto mnozstvo. Takze cajovnikovi olej je podla teba taka burina, ze za 30 ml zaplatis 3€?

lindusss2016
5. dec 2022

@katka700 ale ze to ma byt pre ludi, plne suhlasim, peesne tak ju aj robim, aby bola dostupna kazdemu

katka700
5. dec 2022

@lindusss2016 Nemecky dragonspice predáva bio čajovnikovy olej za maloobchodnú cenu 182 eur za liter,nebio ešte lacnejšie. Veľkoobchodná cena je tak polovica, cca 90eur za liter. DM ako veľkoodberateľ môže mať dohodnuté ešte lepšie ceny. Netvrdím, že DM olej je bio a netvrdí to ani DM ale môže byť podobne kvalitný ako ten čo sa po rôznych eshopoch predáva za 6-12 eur za 10ml. Rozumieš čo som chcela povedať? To len na chudobnom Slovensku sme zvyknutí všetko preplácat a len u vysokej ceny predpokladať nejakú kvalitu.

katka700
5. dec 2022

@lindusss2016 To je fajn ale zrejme budeš výnimka lebo tu na MK je skôr zvyk že pri každom náznaku diskusie o alternatívnej liečbe sa zlietnu Dotera a spol supy ako na čerstvú mrcinu a začnú ponúkať svoje predražené jediné kvalitné produkty na svete 😂

lindusss2016
5. dec 2022

@katka700 ano, rozumiem ti, ja som len reagovala na to, ze nikomu sa nesnazim nahovorit, aby kupoval 10 ml flasticku tea tree za 18€, to je naozaj vela aj pre mna. Dragonspice nepoznam, ja ako aromaterapeutka vyuzivam kvantum olejov, nakupujem casto a vela, cena je ore mna samozrejme dolezita a kvalita este viac, ponukam svojim klientom len to, v co mam aj sama doveru a o com mozem smelo tvrdit, ze ma vysoku kvalitu, avsak nie som ochotna cenu preplacat dvojnasobne.

lindusss2016
5. dec 2022

@katka700 a doterra teda je preplacana aj stvornasobne, nuz zial, tsto znacka okolo seba vytvorila taku auru, ze veeelmi vela ludi uverilo, ze je to to jedine kvalitne a ze za kvalitu sa musi tolko zaplatit.