icon

Najlepší vitamín C podľa vás

karinaanastazia
13. sep 2021

Ahojte, viete mi poradiť nejaký naozaj dobrý Vitamin C? Najlepšie ak by bol aj vegánsky. Používala som GS vitamin C so šípkami ale veľmi mi vadí že strašne “voní” po chémii. Neviem či sa mi to len zdá ale chcela by som tým pádom niečo iné vyskúšať.

medulienka81
13. sep 2021

@karinaanastazia rakytnik ma najviac viť. C

mimi2120
13. sep 2021

https://gymbeam.sk/vitamin-c-gymbeam.html
Ja používam tento. Dávam si ho do vody alebo do caju. A dokonca aj na tvar namiesto peelingu, pretože mám citlivú pokožku a väčšina peelingov mi nerobí dobre.

adul23
13. sep 2021

Treba s vit C používať aj vit E a vit A.
bez týchto vit sa vit C správa v tele ako voľný radikál a môže ublížiť.

monro
13. sep 2021

ja beriem Medpharma 1000 mg so sipkami.

blevka
13. sep 2021

@adul23 To je pre mna nova a zaujimava informacia, kedze vitamin C uzivam v zime pravidelne. Vies mi k tomu poslat aj viac informacii alebo nejaky link?

llenka014
13. sep 2021

@karinaanastazia sipkovy čaj bio zberanie šípky najviac vitamínu C 🙂

katusiatenko
13. sep 2021

Práškový vit.C značka Vemica

adul23
13. sep 2021

@blevka nemám žiadny link, info mám z prednášok. Tieto info sa ani moc nehovoria.... ľudia nech užívajú na kvantá vit C, čo na tom, že ho aj tak vycikajú keď nie je v správnom synergickom reťazci s ostatnými vit. Každý vit by sa mal s doplnujucim vit užívať, pretože iba vtedy správe účinkujú.
A aj preto by sme mali mať pestrú stravu.
Vit C je najslabší článok v synergickom reťazci.
Vit C zaplní svoje väzby, príde vit E on ich uvoľní a následne vit A pomôže vit C správne sa vstrebať.
V tele máme malo vit A a E, ale vit C sa užívajú na kvantum...
Ja užívam vitamíny, ktoré su v spravnom syner reťazci, čiže nemusím rozmýšlať koľko čoho a v akom pomere, kedy užiť. To je dosť dôležité.
Ľudia míňaju kvanta peňazí a to vôbec nevedia, že ich splachujú do záchoda, vyslovene.

ninah1486
12. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

za mňa od lipo c askor

beahavala
16. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

@ninah1486 súhlasím, ten od lipo c askor je fakt kvalitný