icon

Najlepšia vláknina

stelly652
7. nov 2025

Ahojte ľudia úž som stoho zúfalý 😔 stalo sa mi to,že ma seklo krížoch nemôžem sa vystrieť ani zohnúť a pritom ešte mam problémy s vyprázdňovaním už to je tretí deň vie niekto zvas poradiť aká vláknina je najlepšia na uvoľnenie stolice??...a keď som pri tom čo si dávate na bolesť krížov??...seklo ma 😕

andaluzia12
7. nov 2025

Perfektne funguje pri zápche

stelly652
autor
7. nov 2025
@andaluzia12

Perfektne funguje pri zápche

@andaluzia12 a užívala si tu vlákninu?...nemala si s tej vlákniny ťažkosti?....rozmýšľam nad ovsenými vločkami uživam veľa ovocia,zeleniny a nič nezaberá

andaluzia12
7. nov 2025

Užívala. Nemala som žiadne ťažkosti.

sara07
7. nov 2025
@stelly652

@andaluzia12 a užívala si tu vlákninu?...nemala si s tej vlákniny ťažkosti?....rozmýšľam nad ovsenými vločkami uživam veľa ovocia,zeleniny a nič nezaberá

@stelly652 mne zabrala až jablčná vlaknina a pravidelne hollandia jogurt selsky, ked som bola tehotna tak som si ho davala do jogurtu , jedine toto mi zaberalo

anonym_86fb22
7. nov 2025

@stelly652 na zápchu a bolesti chrbta je dobrý Magnézium citrát, zvýšiť príjem tekutín a viac sa hýbať.

anonym_9cd5b9
7. nov 2025

Jablko..a od bolesti Flector

anonym_d8fc4a
8. nov 2025

Hrušky a slivky sušené
Mňa tiež akurát seklo😄a mám bedrový pás ale z lekárne stahovaci
A ked ležíš pokrc kolená,viac by sa mal uvoľnovat chrbát

anonym_d8fc4a
8. nov 2025

A vie aj dosť pomôcť teplý kúpeľ
Alebo teda teplo na kríže

pat_kov
8. nov 2025

Co sa týka toho, či vláknina pomaha na bolest, to naozaj netuším. Ale keď som pravidelne ranajkovala.ovsenu kasu s kavou alebo ciernym cajom, tak to bolo vyprázdňovanie ako hodinky😁

stelly652
autor
8. nov 2025
@anonym_d8fc4a

Hrušky a slivky sušené
Mňa tiež akurát seklo😄a mám bedrový pás ale z lekárne stahovaci
A ked ležíš pokrc kolená,viac by sa mal uvoľnovat chrbát

@anonym_d8fc4a ja si dávam horúci gélový náplasť na boľavý chrbát trosku povoľuje skúsim to a keď čupnem si??....pomôže??...

stelly652
autor
8. nov 2025
@anonym_d8fc4a

A vie aj dosť pomôcť teplý kúpeľ
Alebo teda teplo na kríže

@anonym_d8fc4a no ja som už si robil horúci kúpeľ a nepovolila stolica kúpim si vlákninu ovsené vločka

stelly652
autor
8. nov 2025
@anonym_86fb22

@stelly652 na zápchu a bolesti chrbta je dobrý Magnézium citrát, zvýšiť príjem tekutín a viac sa hýbať.

@anonym_86fb22 Magnézium užívam dosť často a pravidelne užívam a čo sa týka pohybu hýbem sa tiež a nič,ale pôjdem si kúpiť ovsené vločka možno zábere

anonym_d8fc4a
8. nov 2025
@stelly652

@anonym_d8fc4a ja si dávam horúci gélový náplasť na boľavý chrbát trosku povoľuje skúsim to a keď čupnem si??....pomôže??...

@stelly652 na chrbát je dobré ked ležíš a pokrcis nohy v kolenách, alebo pod kolená dať vankúš,je to uvolnovacia poloha
Ešte aj na bok ľahnúť pokrcit kolena a dať medzi kolena vankúš

anonym_d8fc4a
8. nov 2025

A keď si das ovsené vločky aj veľa pi vody lebo vlaknina bez tekutín zapeka

anonym_d8fc4a
8. nov 2025

A nespavat na bruchu,to je najhoršia poloha na kríže

stelly652
autor
8. nov 2025
@anonym_d8fc4a

A keď si das ovsené vločky aj veľa pi vody lebo vlaknina bez tekutín zapeka

@anonym_d8fc4a a keď si dám s ovocím ovsené vločka??.. nemusím piť za tým vodu či musím?..

stelly652
autor
8. nov 2025
@anonym_d8fc4a

@stelly652 na chrbát je dobré ked ležíš a pokrcis nohy v kolenách, alebo pod kolená dať vankúš,je to uvolnovacia poloha
Ešte aj na bok ľahnúť pokrcit kolena a dať medzi kolena vankúš

@anonym_d8fc4a ja cvičím väčšinou na fit lopte ako tak,ale idem skúsiť tak ako spomínaš

anonym_86fb22
8. nov 2025
@stelly652

@anonym_86fb22 Magnézium užívam dosť často a pravidelne užívam a čo sa týka pohybu hýbem sa tiež a nič,ale pôjdem si kúpiť ovsené vločka možno zábere

@stelly652 poradím overnight vločky s kefírom, chia semienkami, oslaď medom a nechaj fermentovať cez noc, pred konzumáciou nastrúhaj jablko. Vylúč kávu, kofeín, čokoládu... zhoršujú bolesti chrbtice.
Na zápchu pomáha každé ráno vypiť pohár teplej vody na lačno 20-30 minút pred raňajkami.

stelly652
autor
8. nov 2025
@anonym_86fb22

@stelly652 poradím overnight vločky s kefírom, chia semienkami, oslaď medom a nechaj fermentovať cez noc, pred konzumáciou nastrúhaj jablko. Vylúč kávu, kofeín, čokoládu... zhoršujú bolesti chrbtice.
Na zápchu pomáha každé ráno vypiť pohár teplej vody na lačno 20-30 minút pred raňajkami.

@anonym_86fb22 ďakujem už som to mal na mysli,že skúsiť ráno vypiť teplu vodu na lačno tak vieš hlave mi chodia kopec myšlienok tak niekedy si aj tie dôležite veci musím zapisovať na papier