icon

Najlepšie lieky na upokojenie

25. júl 2025

Prosím vás poraďte mi liek na ukludnenie nervov.
Celkovo nemám problémy s nervamy, ale keďže bývame ešte pri rodičoch prídu situácie (čím ďalej tým častejšie) že príde výmena názorov, chytím nervy ale také že neviem čo to sebou.... Prosím vás poraďte mi... Čo vám pomáha? Čo? Xanax?, Neurol?, Kventiax?, Amitriptilin?, Lexaurin? Chcem niečo čo keď si dám tak sa skludnim do pol hodiny, lebo už to všetko nedávam.... Ďakujem 🙏

deti95060810
25. júl 2025

aj neurol je fajn. len pozor, je návykový.
všetky lieky čo si vymenovala sú návykové. Za pár týždňov si závislá.
budeš musieť zvyšovať dávky, aby si mala nejaký účinok.
vyskúšaj magnzium - pravidelne , dlhodobo.

marianarem
25. júl 2025

@anonym_autor Toto prave podla mna nie je dobry napad, riesit spory s rodinou liekmi. Neurol zaberie do 15 minut, ale naozaj je velke riziko zavislosti a to mas dalsi problem navyse. Bud zacnes roztacat spiralu zvysovania davok, alebo nezacnes a nebude to mat uz ziadny ucinok. A pri kazdom znizeni davky budes na tom este horsie ako teraz, kym si telo odvykne. Podobne na toto nie je vhodny alkohol. Ak sa neda odstahovat, tak radsej vyhladaj psychologa.

rozculena
25. júl 2025

@anonym_autor ťy tu vypisuješ tie lieky,ako keby sa to dalo kúpiť v samoške ako lentilky

majamat
25. júl 2025

tiez ma zarazilo, odkial chces zobrat tie lieky? vsety su na predpis.
a teda vypisala si rozne skupiny liekov, vdaka comu sa dosahuje aj rozny ucinok. nie kazdy leik je urceny na okamzite pouzitie, rep ma okamzity ucinok a teda nie kazdy liek ma rovnaky ucinok.

Amitriptilin je antidepresivum, Xanax, Nurol, Lexaurin sa pouzivaju p.p. pri uzkosti, Kventiax je antipsychotikum.

katrink1
25. júl 2025

Nemusíš hneď siahať po liekoch, ak chceš zvládať stres, tak si prečítaj tento článok, ktorý Ti možno pomôže: https://www.modnyblog.sk/l/ako-zvladat-stres-v-...

guudy
26. júl 2025

@anonym_autor lieky na toto nie su vobec dobry napad. Davaj si magnezium a pri hadke odid na prechadzku.

ruusslana
26. júl 2025

@anonym_autor ja mam frontin a užívam ho vážne iba keď cítim ze mi ide srdce vybehnúť z hrude, zaberie do hodiny

anonym_8bc3ef
27. júl 2025

@anonym_autor Psychiatrické lieky nesmieš jesť len tak ako lentilky.To nie je paralen či ibalgin.To patrí di rúk psychiatra Neblbni! Chceš Naozaj siahať hneď po antidepresívach!? To so môžeš rovno šľahnúť marišku.

dada101112
7. nov 2025

Mám nejake prebytočné lieky na ukludnenie ak by niekto potreboval..

cucoca
28. nov 2025
@ruusslana

@anonym_autor ja mam frontin a užívam ho vážne iba keď cítim ze mi ide srdce vybehnúť z hrude, zaberie do hodiny

@ruusslana a načo sa používa tento frontin..nieje to silný liek ?