Najlepšie vitamíny pre zvýšenie imunity a zníženie únavy
Ahojte, prosím vás poradíte mi nejaké dobre vitamíny ? Ideálne kombinácia ako keby v jednom napríklad B, D, C teda tieto hlavne. Viem že je tu veľa diskusii asi na túto tému skôr ma zaujíma niečo teraz aktuálne čo beriete a pomáha vám to napríklad na únavu po prípade imunitu. Budem vďačná za rady.
Pekný deň prajem všetkým.
@tinus139 ak nemáš žiadne dg ( nízke železo, ochorenie štítnej ) tak hľadaj doplnok s multivitamín názvom naj kde je " energy " napr doplnok značky Centrum ma také
@tinus139 ak nemáš žiadne dg ( nízke železo, ochorenie štítnej ) tak hľadaj doplnok s multivitamín názvom naj kde je " energy " napr doplnok značky Centrum ma také
@stellarstar ďakujem pozriem si to 🙂
Na imunitu - ale ja mám laboratórne potvrdený imunodeficit - som zacaka brat polyoxidonium. Najskôr som vybrala 20 injekcií a beriem ešte tablety. Tieto rôzne doplnky moc na imunitu nezaberajú.
Na imunitu - ale ja mám laboratórne potvrdený imunodeficit - som zacaka brat polyoxidonium. Najskôr som vybrala 20 injekcií a beriem ešte tablety. Tieto rôzne doplnky moc na imunitu nezaberajú.
@anonym_48572e ak sa užívajú tie správne a správne sa užívajú tak áno. Mám tiež jeden imuno dg užívam na to liek ale aj doplnky a vďaka tomu mám dobré výsledky
Mne na imunitu pomohlo aloe vera pit. Mala som znacku LR. Predtym som bola casto chora.

Železo máš ok? Pri nízkej hladine byva výrazná únava