icon

Najlepšie vitamíny pre zvýšenie imunity a zníženie únavy

tinus139
3. nov 2025

Ahojte, prosím vás poradíte mi nejaké dobre vitamíny ? Ideálne kombinácia ako keby v jednom napríklad B, D, C teda tieto hlavne. Viem že je tu veľa diskusii asi na túto tému skôr ma zaujíma niečo teraz aktuálne čo beriete a pomáha vám to napríklad na únavu po prípade imunitu. Budem vďačná za rady.
Pekný deň prajem všetkým.

pribinak
3. nov 2025

Železo máš ok? Pri nízkej hladine byva výrazná únava

stellarstar
3. nov 2025

@tinus139 ak nemáš žiadne dg ( nízke železo, ochorenie štítnej ) tak hľadaj doplnok s multivitamín názvom naj kde je " energy " napr doplnok značky Centrum ma také

tinus139
autor
3. nov 2025
@pribinak

Železo máš ok? Pri nízkej hladine byva výrazná únava

@pribinak únavu zvyknem mať skôr po menzese áno a hlavne v tomto obdobi na jeseň potom to zmizne a každý rok bojujem tak som chcela vyskúšať niečo fakt že overené

tinus139
autor
3. nov 2025
@stellarstar

@tinus139 ak nemáš žiadne dg ( nízke železo, ochorenie štítnej ) tak hľadaj doplnok s multivitamín názvom naj kde je " energy " napr doplnok značky Centrum ma také

@stellarstar ďakujem pozriem si to 🙂

anonym_0aaab6
3. nov 2025
@tinus139

@pribinak únavu zvyknem mať skôr po menzese áno a hlavne v tomto obdobi na jeseň potom to zmizne a každý rok bojujem tak som chcela vyskúšať niečo fakt že overené

@tinus139 tak je to jesenná únava

anonym_48572e
3. nov 2025

Na imunitu - ale ja mám laboratórne potvrdený imunodeficit - som zacaka brat polyoxidonium. Najskôr som vybrala 20 injekcií a beriem ešte tablety. Tieto rôzne doplnky moc na imunitu nezaberajú.

anonym_0aaab6
3. nov 2025
@anonym_48572e

Na imunitu - ale ja mám laboratórne potvrdený imunodeficit - som zacaka brat polyoxidonium. Najskôr som vybrala 20 injekcií a beriem ešte tablety. Tieto rôzne doplnky moc na imunitu nezaberajú.

@anonym_48572e ak sa užívajú tie správne a správne sa užívajú tak áno. Mám tiež jeden imuno dg užívam na to liek ale aj doplnky a vďaka tomu mám dobré výsledky

luciar260
3. nov 2025

@tinus139 urcite treba hladat kvalitne lipozomalne vitaminy , z tych si telo aj nieco vezme, a najlepsie uzivat zvlast c d b , tie kde je viac v kope to je o nicom ...

tinus139
autor
4. nov 2025
@luciar260

@tinus139 urcite treba hladat kvalitne lipozomalne vitaminy , z tych si telo aj nieco vezme, a najlepsie uzivat zvlast c d b , tie kde je viac v kope to je o nicom ...

@luciar260 ďakujem našla som viac info o tom tiež že lepšie je to brať samostatne 🙂 tak urobím to tiež takto 🙂

krasnavila
4. nov 2025

Mne na imunitu pomohlo aloe vera pit. Mala som znacku LR. Predtym som bola casto chora.