icon

Najlepšie vložky

puglifeforever
9. aug 2016

Ake su podla vas dobre vlozky ja som skusala naturella ultra normal ale minula som len 3 ake su napr.always alebo bella...ake mate skusenosti s tymito znackami???

Najlepšie vložky
Strana
z2
sardinka335
9. aug 2016

aha pardon.... 😀 to riešilo Bravo Girl! no holt su to roky, zabudam ... 😀 😀 😀 😀
Ani ja som toto nekonzultovala s mamou, ved som mala spolužiačky 😀 ked som uvidela jej ,,Lydie,, tak sa mi panenky pretočily a pochopila som ze našej provinčnej drogerii musia mat aj niečo ine - tenšie. A išla som pozrieť a kupila si. Nakoniec mama brala vložky mne... 😀

dominika6
9. aug 2016

@sardinka335 vždy lepšie ako tie popôrodné 😀...kokooos jak plienky...

obsadenemeno
9. aug 2016

@sardinka335 rozmyslam ci rozprudit temu....
ehh, what the hell.... a co taky "mooncup"????

http://www.mooncup.co.uk/how-to-order/shop-onli...

a teraz si bude hlavicku turbovat..... 😝

sardinka335
9. aug 2016

@dominika6 ja som to ,,kašlala,, pri 3ťom dietati som si doniesla svoje tie Jessa lang.s kridlami ...tie vaťáče mi proste nesedia, pretekaju...néééé....
@obsadenemeno ano...ja osobne striedam tampony a mooncup a k tomu ako zicher intimku a vybavena vec. Hlavne teraz v lete mi tie vlozky vobec nerezu, teplo, sparno...

obsadenemeno
9. aug 2016

@sardinka335 ja vlozky len na noc....cez den stale tampon ci mooncup 😅

simsalabim
9. aug 2016

@obsadenemeno ja mam roky iba poharik, konkretne Melunu. Ani len netusim, kolko stoja vlozky ci tampony...

sardinka335
9. aug 2016

@simsalabim mne ,,tá potvora,, občas klesne a potom tlači takze striedam to ...ak nemam čas a kališok nesedi tak dam tampon a šmitec. Vlozky ani ja nemusim ale mam doma človek nikdy nevie...

puglifeforever
autor
9. aug 2016

@dominika6 ja o tom vsetkk viem mama ma dost poucila..uz v 11 ale ja sa pyt na NÁZOR

obsadenemeno
9. aug 2016

@puglifeforever no ved prave, NAZOR....kazdy koho sa opytas, bude mat iny....takze nestresuj, mas dobrych 40 rokov pred sebou na testovanie....
viem ze si natesena, ze sa KONECNE stavas zenou, ale ver mi, este ti to polezie krkom..... 🙄

leontina16
10. aug 2016

Každá žena dneska už by mala posudzovať vložky nie len aké sú hrubé, samozrejme že to je dôležité, ale aj z čoho sú vyrábané a čím sú napustené. Bola som v šoku keď som to prvý krát čítala, koľko je chemikálií v obyčajných vložkách a ako nám ubližujú. Píšem to preto lebo si mladá kočka a generácia ,ktorá môže svojím správaním voči sebe a prírode niečo zmeniť. Tu je pár info:
Bežné menštruačné tampóny a vložky obsahujú plasty, viskózu, celulózu, parfémy, superabsorbenty, bielidlá na báze chlóru či dioxínov a ďalšie chemikálie, ktoré môžu u citlivých osôb pri styku so sliznicou pošvy a vonkajších pohlavných orgánov spôsobovať podráždenie, svrbenie či alergické reakcie. Daj prednosť 100% bavlne.Také sú napríklad vložky firmy MASMI, ktoré sú vyrobené zo 100 % organickej bavlny, neobsahujú škodlivé bielidlá, parfémy, plasty ani celulózu.
Majú takéto výhody:
Podporujú udržanie optimálneho pH pošvy, znižujú riziko vzniku podráždenia a svrbenia, sú hypoalergénne, udržujú optimálnu vlhkosť a chránia pokožku, sú biologicky odbúrateľné a ani pri ich výrobe nedochádza k zaťažovaniu životného prostredia, vlákna umožňujú ľahký priechod vzduchu, prírodný materiál bráni prirodzenou cestou vzniku nepríjemných zápachov. Dajú sa zohnať na internete já ich kupujem na eshopu krasnadoma.sk, ale môžeš si takéto bavlnené vložky kúpiť aj v DM, alebo jednoducho použiť aj iný eshop, určite ich nájdeš aj inde. Prajem príjemný vstup do sveta žien a nehanbi sa opýtať, na tomto diskusnom fóre je kopa žien, ktoré ti poradia a hlavne si nevšímaj neprijemne odpovedi 🙂 Od toho je fórum.

puglifeforever
autor
10. aug 2016

Nechce sa mi zhanat nejake bio vlozky obchod mam na ulici zbehnem kupim pouzijem ale dakujem za nazor

obsadenemeno
10. aug 2016

@puglifeforever ani ked su najlepsie?

l3yla
10. aug 2016

😀 😀 😀 😀 to mi je toto tema... bravo bravicko

moni244
10. aug 2016

@leontina16 ze bio vlozky 😀 zachvilu aj stolica pokial nebude bio, nebude suca do zachoda 😀 robis si reklamu?

dominika1217
10. aug 2016

@obsadenemeno no a teraz sa idem aj ja pytat,ako male decko,lebo ja som doteraz pouzivala len vlozky,no minule sme isli na kupko a mala som svoje dni,tak tampony.No a s tamponom som isla aj spat,viem,ze jeden tampon tusim max 4hod a v spanku je to viac,tak sa moze nieco stat? Nastastie nic,ale pre istotu to uz skusat asi nebudem,predsa len sa moze rozpadnut,alebo ho nemusim vybrat...

leontina16
10. aug 2016

A na čo na vložky si robím reklamu? Je to o prístupu a hlavne o tom čo bude po nás. Nebudem tu svoj postoj k prírode obhajovať, jednoducho každý máme deti a čo bude po nás je otázka na každom. Nikto to nemusí brať hystericky a svoj názor nikomu nevnucujem len sa snažím na to upozorniť, že aj tu ide o zdravie .

dharmaba
13. aug 2016

@puglifeforever, výber tých správnych vložiek je naozaj o tom, že ktoré Ti "sadnú" a budeš sa v nich "cítiť OK". Ja osobne už dlhé roky používam "always", ale mojej 13-ročnej dcére vyhovujú "libresse"....vybrala si ich preto, že ich používajú aj jej kamarátky a je s nimi spokojná...tieto veci by si mala riešiť so svojou maminou, ale ak budeš mať nejaké otázky, kľudne mi napíš.

nevenka
2. jan 2018

@leontina16 v DM maju aku znacku bio vloziek?

Strana
z2