icon

Nakazila som sa covidom v nemocnici: Príbeh a skúsenosti

wanduska327
7. jan 2024

Ak mi nezmení Admin názov tak pre mňa je výstižný pretože som sa nakazila v nemocnici .
Šla som s dcérkou na rtg pľúc a pred nami stala milá teta , začala sa somnou baviť tak som jej zdvorilostne odpovedala.
Pristúpila k okienku a vraví, idem na rtg pľúc s covidim...a ja že waw ďakujem tetuška ..asi 2 dní na to silný kašeľ taký suchý ...ok zimnica dávam si sirup a beriem Paralen..
Ale čo ma trapi najviac je že mám také neviem ako to nazvať ako keby brnenie v spodnej pere a začne mi ju ťahať do boku, trvá to chvíľku a prestane. Ako keď máte také zašklby v oku len ja to mám v pere dolnej ..
Kašeľ mam hrozný ani spať nemôžem ale teplotu nemám. .volala som MUDr. Povedala vitamíny tak sa viem vitamínmi 😁

Strana
z2
maciatkolulu
8. jan 2024

@wanduska327 a dôvod rengenu? Veď ju tam neposlal len na preventívku

wanduska327
autor
13. jan 2024

@maciatkolulu Akože dôvod rtg mojej dcérky?
Tak samozrejme že ju tam neposlal na preventívnu bol to rtg pľúc pretože mesiac vkuse kašľala

maciatkolulu
13. jan 2024

@wanduska327 jaj a mali ste samozrejme respirator,tak sa nemusíte vôbec báť....🙃🙃🙃

mooonika1975
13. jan 2024

@wanduska327 Tak @maciatkolulu má pravdu, ak idete na róntgen plúc, predpokladam, že nie ste zdravi, teda ohľaduplne voči ostatných treba mať rúško. Teda rozčulovať sa , že pani s covidom rúško nemala , nie je vôbec na mieste, keďže ste ho mali mať aj vy. 😉

maciatkolulu
13. jan 2024

@wanduska327 ono existujú aj iné choroby,ktoré sú nákazlivé a nebezpečné...nie je iba covid. Takze usudzujem ,že ste nesebecky a zodpovedne mali ruská aj vy dve a tým pádom ste chránili druhých a aj seba

wanduska327
autor
16. jan 2024

@mooonika1975
@maciatkolulu
No pravdou ostáva že nie nemali sme....
Takže áno poučenie do budúcna mám

Strana
z2