icon

Nárok na rehabilitácie po úraze kolena

zrdcjoovb
13. júl 2025

Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať, som po uraze kolena, liečilo sa to konzervatívne, teda bez operácie. Na koľko opakovaní rehabilitácii mám prosím nárok? Mám poisťovňu Dôvera. Prvýkrát mi rehabilitačná doktorka vypísala 10, potom po kontrole ďalších 10 a chcem sa spýtať či mi môže predpísať ešte ďalšie.
Prípadne na koľko mám nárok?

Ďakujem

pinkgirl
13. júl 2025

Po úraze máš nárok na dva cykly rehabilitácie. Tie si už vyčerpala.

gemerka17
13. júl 2025

@zrdcjoovb s vymennym lístkom po 3 mesiacoch môžeš ist znova. Inak môžeš opakovat aj dalsi cyklus v týchto rehabilitaciach, ak ti ešte ma lekárka co predpísať a je to na uraz vhodné.

anonym_fd9058
13. júl 2025

@zrdcjoovb nam povedali 10

lubkovaandrejka
13. júl 2025
@gemerka17

@zrdcjoovb s vymennym lístkom po 3 mesiacoch môžeš ist znova. Inak môžeš opakovat aj dalsi cyklus v týchto rehabilitaciach, ak ti ešte ma lekárka co predpísať a je to na uraz vhodné.

@gemerka17 presne tak

janage
13. júl 2025

Mala som úraz predpísali mi určite viac ako 10, po kontrole ešte pár. Ale medzitým ako mi končili rehabky sa mi objavil nový problém. Na poliklinike povedali, že ďalšia rehabka až o pol roka. Písala som do poisťovne a taka salamunska odpoveď prišla v zmysle, o počte a zložení rehabilitácii rozhoduje ošetrujúci lekár. A ten ti zas povie, že mu už nezaplatia. Tiež mám dôveru. Rehabilitácie boli v procare. Ale keď som potrebovala urgentne platia som si sama súkromne inde.