icon

Následky po užití syntetického THC

25. aug 2025

Zdravím, pisem anonymne, nechcem to moc takto vesat verejne :D Prvý krát som si dal v 17tich. bolo to nieco synteticke… Raz som si potiahol, Za pár min. sa mi koordinacia znizila, brnelo mi cele telo, šlo to po vlnách do končatín, počul som všetko dvojmo, čas mi isiel strasne rychlo. no zľakol som sa 😀Po cca 2hod. som si ten stav zacal uzivat, no bol som ako zombie😆bolo to uz miernejsie, proste sa vsetko dialo random. kazdu sekundu nieco ine. Cca tyzden este po som mal problem zaspat, brneli mi nohy😂Dali sme si to ako finske cez petku. Kamarati mali len euforiu, necakal som ze z jedneho potahu budem mat taketo stavy…😬 Uz su to 2mesiace po, a teda necítim už nič. No mám obavy či sa mi z toho niečo v mozgu nemohlo doj*bat :D Viem ze je to moja vina no chcel som to vyskúšať😀

13uzivatelka11
25. aug 2025

Nie, nemohlo

s1s4
25. aug 2025

nemohlo 😀

andrea2323
25. aug 2025

Zistila som, ze som stara ked som absolutne nerozumela vete “ako finske cez patku” 🥲🥲

maranco
25. aug 2025
@andrea2323

Zistila som, ze som stara ked som absolutne nerozumela vete “ako finske cez patku” 🥲🥲

@andrea2323 asi PET fľaša a niečo na spôsob fínskej sauny?

autor
25. aug 2025
@andrea2323

@maranco
@andrea2323 Fínske akoze bongo 😀

amonet
25. aug 2025
@s1s4

nemohlo 😀

@13uzivatelka11
@s1s4 baby kde berete istotu ze nemohlo?
kamoska je psychiater a uz tam mala na hospitalizacii mladeho 18rocneho co z jednej cigaretky sa mu spustila tazka schyzofrenia. a tiez si dali jednu viacery na dozvukoch. mozog sa realne vyvija do 25 rokov dovtedy sa moze pokazit hocico.

mircalla
25. aug 2025

Nevieme, nie sme lekari. Ale ked budes trosku skusat, padnes do toho ani nevies ako

13uzivatelka11
25. aug 2025
@amonet

@13uzivatelka11
@s1s4 baby kde berete istotu ze nemohlo?
kamoska je psychiater a uz tam mala na hospitalizacii mladeho 18rocneho co z jednej cigaretky sa mu spustila tazka schyzofrenia. a tiez si dali jednu viacery na dozvukoch. mozog sa realne vyvija do 25 rokov dovtedy sa moze pokazit hocico.

@amonet myslíš že to bolo fakt z jednej? Ja to hovorím z vlastných skúseností, v okolí som poznala takých dosť a nikomu po par bongach nič nebolo 🤷‍♀️

amonet
25. aug 2025
@13uzivatelka11

@amonet myslíš že to bolo fakt z jednej? Ja to hovorím z vlastných skúseností, v okolí som poznala takých dosť a nikomu po par bongach nič nebolo 🤷‍♀️

@13uzivatelka11 nuz ak mas predispoziciu staci aj jedna

sowhat
25. aug 2025

aj makke drogy ako THC mozu byt spustacom psychickych ochoreni, mam kamosa co si to vyskusal na vlastnej kozi a lieci sa do teraz... takze bud rad, ze zatial vyzeras byt v poriadku, ale rataj s tym, ze pri buducich pokusoch to tak nemusis skoncit

binarypete
25. aug 2025

Jasne ze mohlo, aj spolubyvajuci na intrakoch skoncil z jointa na psychiatrii na pekne dlho a skolu uz nikdy nedokoncil.

13uzivatelka11
25. aug 2025
@amonet

@13uzivatelka11 nuz ak mas predispoziciu staci aj jedna

@amonet to by mi nenapadlo teda naozaj. Chápem ešte pri nejakých psychadelikach.

sszuzu8
25. aug 2025

Chod na vyšetrenie radšej. Áno mohlo

amonet
25. aug 2025
@13uzivatelka11

@amonet to by mi nenapadlo teda naozaj. Chápem ešte pri nejakých psychadelikach.

@13uzivatelka11 nam uz to moc neublizi ale do tych 25 rokov to moze byt pruser