Naslúchadlo do uší
Ahojte.Neviete mi poradiť nejakú dobrú stránku kde sa dá kúpiť dobre nasluchadlo do uší pre tých čo menej počujú?Kupovala som už raz pre môjho ocka cez zahraničnú stránku ale teraz by som chcela vyskúšať sk stranku.
Tie čo som našla tak recenzie na stránku neboli veľmi dobre.
@lucylucka odporucam vyšetrenie orl, tam mu odporučia. Nám lekárka dala 2 na vyskúšanie, boli sme na 3 hodinky vonku, prejsť sa, ktorý vyhovoval viac, ten sme zobrali. Doplácali sme tuším 100€, zbytok poisťovňa. Ona ho nastavila aj cez PC, sám si automaticky uberá a pridáva zvuk podľa toho, v akom prostredí je. Je úplne mini, nevidno ho v uchu, len idu tam tie mini baterky a tie treba častejšie meniť.
to kupuješ slúchadlo do uší len tak? však to nie sú ponožky...
choď s ockom do Akustiku - Košice - zavolaj si ,a oni vám pomôžu s výberom...ocinkovi dokonca aj sluch vyskúšajú a doporučia stroj na uši...
my chodíme do B. B - super ochotní ľudia...
inak ocinko si môže kúpiť stroj za svoje e, alebo potom cez poisťovňu - má nárok na e....
najkvalit. sú prístroje zn. Phonak....
Na nasluchadlo ma otec narok zo zdravotneh poistenia. Objednat na foniatriu, tak m nasluchadlo predpisu a aj nastavia podla toho ake potrebujej
@viestta nemusí na foniatriu - stačí sa objednať do akustik. sk
tam sú vyškolení pracovníci, ktorí spolupracujú s foniatrami resp. miektorí fon. tam majú aj menší úvazok...
@palicka všetky prístroje majú mini baterky....🙂
alebo potom sú na dobíjanie - netreba žiadne baterky...
cez poistovnu su najvakitnejsie, tieto kupovane z obchodu stoja za .... myslim co sa týka kvality pocutia
Súhlasím s názormi, že treba buď foniatra, alebo ak sa ozaj dá, tak priamo akustik. Veď to nie je prístroj, že každý má rovnaké nastavenie, ale treba ho nastaviť každému "na mieru".
Ďakujem pekne za každú odpoveď.No môj ocko bol na ORL ( rok až 2roky dozadu) a tam mu predpísal strojcek do ucha s ktorým akosi nebol spokojný bol na neho hrozne velky a ohľadom zvuku nebol až tak spokojný.Preto sa vyskúšalo kúpiť mu cez internet a pochvaľoval si to že lepšie počuje.
Do lekára nechce ani počuť..preto som mu chcela aspoň takto pomôcť že kúpime lepší do ucha.
@lucylucka inak v podstate u toho orl netreba nič extra. Urobí mu vyšetrenie sluchu, audiometriu, aby potom v akustiku vedeli,ktorý strojček by pre neho bol ten pravý. A tam mu z počítača ešte všetko nastavia. Dokonca napr môj muž má appku v mobile a tam si prepína režimy. Keď je napr v aute,atď. A technológie sú už tak moderné, že ho má s fonom aj sparovaný a keď mu niekto volá,iba 2x poklope po strojčeku a tým hovor zdvihne a môže rozprávať.

https://www.akustik.sk/kontakt/pobocka-banska-b...