Natiahnuté svaly na stehnách, bolesť pri chôdzi a výrazné krívanie
Ahojte.Minuly tyzden som si pri cviceni pretazila stehenne svaly.Kedze som sportovala (bicyklovala)aj napriek tomu,zhorsilo sa to.Kto mate ucinny recept,ako sa zbavit rychlo silnej svalovice,ktora znemoznuje normalnu chodzu?
Dik za kazdy tip.
Lekarka mi odporucila davat si na to krem a to aj robim.Pomoze to na chvilu..Akurat to stale zatazujem tie nohy,ked chodim po lekaroch a som v pohybe,takze sa to asi nema kedy zahojit😬
@kristijakubickova Ak ta to boli aj po tyzdni tak bud je to velmi natiahnute alebo (co predpokladam) natrhnute. Podla toho kde to mas tak by som urobil sono aby sa to pripadne vylucilo. Ak by to bolo len natiahnute mozes sa s tym trapit 2-3 tyzdne. Urcite b som to teraz nepretazoval aby neprislo k natrhnutiu ci roztrhnutiu. Inak mazat flektorom nasadit wobenzim a aspon 2 tyzdne kludu.
@17juraj17 Dakujem za tipy..Davam si Voltaren.To uplne ze kludu dva tyzdne?🤔Ja som zvyknuta denne sportovat😬Mi fyzicka strasne pojde dole😣
@kristijakubickova Radsej Flektor. Na svaly a slachy je lepsi. Alebo si to mozes striedat ak ti Voltaren vyhovuje. Je fajn ze si zvyknuta denne sportovat no musis to vidiet v sirsich súvislostiach. Ak tomu das teraz klud tak budes moct sportovat dalej. Ak si vaznejsie ublizis tak ta to moze vyradit na pol roka. Po 2-3och tyzdnoch o tak moc nepides. Telo si pamata a fyzicku naberes do tyzdna spat.
@17juraj17 Zda sa,ze sa vyznas.Si sportovec?Dakujem za podporu..Ja som si vzdy myslela,ze treba za kazdu cenu sportovat kazdy den a ist cez bolest..inak sa clovek vo vykonoch neposunie,upada a pribera😬Uz som musela zlavit z toho,ze nebeham,tak som len bicyklovala..vcera som vsak pri zosadani nesikovne stupila a zhorsilo sa to..potom som sa k tomu vsetkemu este nestastne potkla vecer,takze chodim ako pirat s oboma nohami drevenymi😬😬
@kristijakubickova Nieco malo o tom tusim. Inak za kazdu sa nikdy nic nema robit. 😉 Sportovat mozes kludne i 2x denne no stale plati kolko a co , no a v neposlednom rade na kom 🙂 Ku kvalitnému cviceniu patri aj dobra strava a kvalitny odpocinok ci regeneracia. Treba to brat komplexne a mysliet na to ze to chcem robit i za desat rokov a nie len za desat dni. No a lepsie mat obe nohy drevene ako ruky 😉
@kristijakubickova ty si bicyklovala? Setrenie a oddych ti nic nevravi? Sportovat treba s citom. Jaj, uz viem, ty si ta, co stresuje kvoli vahe, diete a sportuje aj zranena 🤦♀️
@beky1813 hej,to som ja😂Kazdy mame svojich demonov..ten moj sa vola perfekcionizmus😬
@kristijakubickova Treba si uvedomit ze nikdy nic nie je perfektne. Najviac sa da k tomu priblizit na "prijatelne" .😉
@17juraj17 Mi ide na nervy,ze mi telo nespolupracuje..Ako sa s tym vyrovnat?Chcela som odbehnut maraton,pravidelne som trenovala,mozno az moc.. a nevyjdem ani do schodov teraz😖😬
@kristijakubickova neviem, ci je to perfekcionizmus
@kristijakubickova Drviva vacsina ludi si mysli ze sport je o fyzicke. Sport je o zivotnom style a dusevnej rovnovahe. Limity a hranice sa neposuvaju natrenovanim tela ale mysle. Clovek ktory to nema v hlave v poriadku moze mat fyzicku aj na ultramaraton no nezabehne ani na autobus, a opacne.
No to sa mi asi presne stalo..mam vydrz,no telo nepusti..
A nie je to zlyhanie,ked nejdem sportovat a lenivost?

To nebude svalovica, skor navstiv lekara, mozes mat nieco natiahnute