Návraty ušných zápalov pri dojčení
Ahojte,mám taký problém, vkuse ma bolia uši v jednom kuse mesiac je pokoj a potom zas zápaly sa vracajú nikto mi nevie pomôcť keďže kojím 🙂 bola som minulý mesiac na pohotovosť a dali mi kvapky a zinnat (tie som nebrala,koli tomu,že som kojila tak som si dávala len kvapky) morskú vodu do nosa,polepšilo sa mi samozrejme,a teraz od piatka mam extrémne bolesti celé ucho "vchod" do ucha mam opuchnutý extrémne tlaky mam v hlave aj som teplotovala,tak teda som si nasadila zinnat (bolo to ozaj na nevydrzanie) a na pohotovosť som nechcela behať)
Zatiaľ tieto tabletky mi nezaberajú mam cele update,opuchnute ucho,bolestivé.
Len sa bojím ze ten tlak v hlave moze byt aj nieco iné.
Zajtra sa chystám k lekárovi no neviem ci mi pomôžu hneď.ci nebude čakacia doba
Ako mam uvoľniť od toho tlaku v hlave? Je to extrémne neprijemne a bojím sa ze odpadnem alebo nieco a to nechcem keďže mam 2 mesačné babo doma.
Kym dokladne nepreliecis zapal, tak necakaj zlepsenie. Vypestovala si si chronicky zapal, ktory treba naozaj dokladne preliecit. Aj pocas kojenia sa mozu brat ATB, ak su zvolene s ohladom na to, ze kojis. Preco si myslis, ze vies viac ako lekar a nerespektujes jeho liecbu a potom si ordinujes lieky sama?
@viestta lekárka mi povedala ,že tie lieky nemôžem pocas toho keď kojím, teraz sa prihodila aj iná situácia z kojenim, malej mliečko nestačilo,nasadili sme UM tak zatiaľ je na UM a svoje odsavam a vylievam koli tomu ze som začala brať tabletky.
@anonym_autor Ahoj. Zinnat (cefuroxim axetil) je jedno z mála antibiotík, ktoré sa môže užívať aj počas dojčenia. Ak máš zápal zvukovodu, vonkajšieho ucha (externú otitídu) spôsobenú Pseudomonas aeruginosa, Zinnat ti nepomôže, lebo na túto baktériu neúčinkuje. ZS

Kym dokladne nepreliecis zapal, tak necakaj zlepsenie. Vypestovala si si chronicky zapal, ktory treba naozaj dokladne preliecit. Aj pocas kojenia sa mozu brat ATB, ak su zvolene s ohladom na to, ze kojis. Preco si myslis, ze vies viac ako lekar a nerespektujes jeho liecbu a potom si ordinujes lieky sama?