icon

Navreté žily na rukách

anexis
1. máj 2013

Ahojte..mám taký problém, že večer mi navierajú žily na rukách, až cítim tlak a teplo jak sa mi tam krv hromadí, povedala by som, že to až bolí, až mám pocit, že mi prasknú žily. 😨 Musím ruky dvihnúť, vtedy to prejde ale jak ich spustím znova navrú. Neviete čo môže byť príčina? Nestáva sa to každý večer, ale tak niekoľko dní za sebou, potom pauza a potom zas. Čo mám niečo s tlakom? 😒

miska743
Odpoveď bola odstránená
anexis
autor
1. máj 2013

@miska743 ha, no vtipne 😀 ale ja sa vážne pýtam 😒

miska743
Odpoveď bola odstránená
zuzi0911
1. máj 2013

@anexis ahoj moze to byt z prepracovania...ja to sice nemavam ale chlapovi tak vedia navierat ze mam pocit ze mu vystrelia no on sa nestazuje na nejaky tlak...radsej by som s tym isla k dr na vysetrenie mozes mat nejak hustu krv a zle ti to prudi a potom to napatie mozno podobne krcovym zilam na noha ch...neviem...mozno aj s tlakom to suvisi ked ti pomoze ina poloha...

katka1981
1. máj 2013

@miska743, nic v zlom, uz som tu citala kadejake komentare, ale tento je ozaj sprosty.
@anexis, nemas ruky studene, akoby nedokrvene? Mozno mas niekde pricviknuty nerv. Ja by som sa urcite spytala obvodnej, nech ta posle radsej na vysetrenie, so zilami nie je sranda. A mozno ani nemas problem priamo so zilami, ale niekde inde.

miska743
1. máj 2013

@katka1981 .co sa staras moja vec

cuculik1
1. máj 2013

@katka1981 par " inteligentnych" ako miska743 sa vsade najde.

cuculik1
1. máj 2013

@anexis rady od @miska743 neber vazne. Sama ma ocividne problem v sex. Oblasti nakolko nedavno tu na koniku zalozila temu, ze s nou priatel nechce mat sex. 😉
Inak podobne sa prejavoval mojej znamej zapal zil na ruke, brala na to kratkodobo lieky. Do tyzdna bola fit....

anexis
autor
2. máj 2013

@zuzi0911
@katka1981
@cuculik1
baby ďakujem za normálne odpovede 🙂 už som myslela, že sa takých ani nedočkám
Keď budem mať cestu okolo dr. tak sa pojdem opýtať radšej, že čo

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
anexis
autor
2. máj 2013

@matkamirko fuu 😒 ja som myslela že to len malo tekutin pijem, alebo take nieco, no tak uvidím..ja mám inak stále ruky studené jak ľad a večer horia, no zvláštne fakt som zvedavá na čo mi prídu 😖

janka191
2. máj 2013

ja som mala tento problem v tehotenstve ale na nohach predpisali mi detralex 😉 uz je to nastastie ok

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
katka1981
2. máj 2013

@anexis, skus jej zatelefonovat, neodkladaj to

grace90701
2. máj 2013

@anexis aj ti tie ruky zcerveneju?

annakru
26. nov 2020

@anexis Dobry den mozem sa spytat akodopadol Vas problem s rukami? Ja mam podobny problem tak dom chcela vediet co Vam dr povedal alebo ci Vam to odislo. Velmi pekne dakujem za info.

Anna

katka1981
9. júl 2021

@anexis, ahoj, tak co si zistila? Ja mam navrete zily a cim som starsia tym viac. Tlak mam nizky, dik za info