Návšteva zubára počas karantény
Ahojte, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť s ošetrením zuba počas karantenny. Existujú nejaké ambulancie ktoré vyšetria aj človeka v karanténe? Mám strašný problém, manžel je pozitívny bez príznakov, ja som sa testovala som negatívna ale musím ostať v karanténe s ním. Karanténa nám začala len včera ale ako zákon schválnosti ma začal ale že brutálne bolieť zub, nezaberajú ani lieky a ozaj si neviem predstaviť vydržať skoro dva týždne. 😭😭😭😭 Už som zúfalá a to je len prvý deň. 😭😭😭😭
Ja som počas karanteny(pozitívny pcr) volala môjmu zubárovi či vyšetruje on aj pozitívnych,alebo čo ma vie k niekomu odporučiť. Tak ešte v ten deň Poobede ma zobral iný zubár. Myslela som si že zomriem od tej bolesti..keby ma nechcel nikto vyšetriť tak si asi vlasy vytrham 🤣 a v pohode,hneď mi spravil dva zuby,a ani príplatok nebral za nejaký rizikový úkon(ako to u veľa zubárov ficalo v 1. A 2.vlne hoci mal človek aj negatívny test,tak si niektorí účtovali ešte 10-20€ navyše) skus zavolať svojmu zubárovi,podľa mňa majú kontakt na nejakého čo rieši aj pozivitnych..
A akurát pozerám že si okres BB,mňa vyšetroval zubár vo Zvolene,to máš bližšie ako Zilinu.tak ak si nezohnala ešte tak napíš IP dám ti kontakt ;)
@karola987 situácia sa zmenila, voľnosť ockovanych platila v lete. Teraz už ruzv necháva v karanténe aj ockovanych v prípade pozitivity.
Z priameho okolia za posledné 2 týždne, BA, 4 prípady, keď očko bol pozitívny, v karanténe celá očko rodina.
Dcerina trieda - očko spolužiak pozitívny (bezpriznakovy, ale bol kontakt, išiel na PCR), v karanténe ostala celá trieda (27 očko, 2 neočko).

@karola987 Keby sa dal dať diss like máš ho odomna okamžite 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Tak aspoň takto. Napísala si to tak povýšenecky vraj keby ste boli očkovana tak to musíte teraz riešiť, yes lebo očkovanie zaručuje už mám pocit nesmrteľnosť