icon

Návšteva zubára počas karantény

66simonka66
15. okt 2021

Ahojte, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť s ošetrením zuba počas karantenny. Existujú nejaké ambulancie ktoré vyšetria aj človeka v karanténe? Mám strašný problém, manžel je pozitívny bez príznakov, ja som sa testovala som negatívna ale musím ostať v karanténe s ním. Karanténa nám začala len včera ale ako zákon schválnosti ma začal ale že brutálne bolieť zub, nezaberajú ani lieky a ozaj si neviem predstaviť vydržať skoro dva týždne. 😭😭😭😭 Už som zúfalá a to je len prvý deň. 😭😭😭😭

Strana
z2
vanda323
15. okt 2021

@karola987 Keby sa dal dať diss like máš ho odomna okamžite 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Tak aspoň takto. Napísala si to tak povýšenecky vraj keby ste boli očkovana tak to musíte teraz riešiť, yes lebo očkovanie zaručuje už mám pocit nesmrteľnosť

dollyzv
15. okt 2021

Ja som počas karanteny(pozitívny pcr) volala môjmu zubárovi či vyšetruje on aj pozitívnych,alebo čo ma vie k niekomu odporučiť. Tak ešte v ten deň Poobede ma zobral iný zubár. Myslela som si že zomriem od tej bolesti..keby ma nechcel nikto vyšetriť tak si asi vlasy vytrham 🤣 a v pohode,hneď mi spravil dva zuby,a ani príplatok nebral za nejaký rizikový úkon(ako to u veľa zubárov ficalo v 1. A 2.vlne hoci mal človek aj negatívny test,tak si niektorí účtovali ešte 10-20€ navyše) skus zavolať svojmu zubárovi,podľa mňa majú kontakt na nejakého čo rieši aj pozivitnych..

dollyzv
15. okt 2021

A akurát pozerám že si okres BB,mňa vyšetroval zubár vo Zvolene,to máš bližšie ako Zilinu.tak ak si nezohnala ešte tak napíš IP dám ti kontakt ;)

lilke
16. okt 2021

@karola987 situácia sa zmenila, voľnosť ockovanych platila v lete. Teraz už ruzv necháva v karanténe aj ockovanych v prípade pozitivity.
Z priameho okolia za posledné 2 týždne, BA, 4 prípady, keď očko bol pozitívny, v karanténe celá očko rodina.
Dcerina trieda - očko spolužiak pozitívny (bezpriznakovy, ale bol kontakt, išiel na PCR), v karanténe ostala celá trieda (27 očko, 2 neočko).

Strana
z2