icon

Nechuť do jedla

5. dec 2022

Cítim sa ako keď som bola tehotná ale niesom....je mi tak blbo...už som stihol úplne nervózna...v noci sa budím..čo mi môže byť?

zojazoja
5. dec 2022

Keby ti tieto príznaky opísala niektorá tvoja kamarátka...co by si jej povedala, poradila? Akú diagnózu by si jej určila?...prečo nejdeš k lekárovi, že sa necítiš dobre?

elia9
5. dec 2022

Mne sa tak prejavovala úzkosť, teda aspoň myslím že to bola úzkosť spojená s vyčerpaním..trvalo to cca týždeň a potom to prešlo 🙏

autor
5. dec 2022

@zojazoja lebo je protivna.Bola som tam naposledy,že som si našla na hrčku v zadu na krku....čo nejedného človeka vystraší povedala som jej ,že sa necítim dobre...nemám chuť do jedla...povedala mi ,že je to psychické...a žiadnu hrčku necíti....že sa mám prestať všímať toľko...hrčka je tam ...vybavila som si sono ako samoplatca a riešila sama...
A k tej nechutí mi povedala,že mi neuškodí schudnúť...takže preto za ňou nejdem znova.

autor
5. dec 2022

@elia9 neviem či to nieje psychického pôvodu....vôbec netusim.

zojazoja
5. dec 2022

Tak neviem co ti poradiť..napriklad: Medirex robí rôzne vysetrenia krvi...zaplatíš si to, ale máš to bez reptania. Na ich webe majú XY možnosti vyšetrení. Potom skusit si hľadať inú obvodný lekárku.