icon

Nechutenstvo, únava, nutkanie na stolicu a neprítomnosť menzesu

cucoriedka1313
22. aug 2025

Dobrý deň prosim o radu . Vsetko začalo nechutenstvom a únavou do toho prišli veľmi veľké bolesti brucha stale nutkanie na stolicu - hnačky , stale nadúvanie grganie nadmerne prdenie niekedy sa to zlepší niektoré dni zhorší po jedle pocit plného žalúdka a pocit že mi ide tekutina zo žalúdka hore hrdlom taktiež horký pocit v ústach točenie v hlavy bolesť v podbrušku - menštruáciu nemam 3 mesiace a za ten cas som si robilax tehotenských tetsov všetky vyšli negatívne aj z ranného mocu aj poobede aj vecer konkrétne od 1 augusta - 22 august domami robila skoro každé 3 dni testy neverím že by všetkých 30 tetsov bolo negatívnych keby som tehotná - je mozne že menstruacia neprichádza pretože som v máji použila antikoncepcnu tabeltku po a od vtedy menstruacia nikde

balerina2025
22. aug 2025

@cucoriedka1313 za ten cas si mala byt davno u gynekologa.

bosorka5
22. aug 2025

Vieš, no, uprednostníš 30 testov a potom písať o problémoch na koníka...a žiaden lekár pri takýchto ťažkostiach? Na nič už nečakaj a hneď sa objednaj k hneď lekárovi, veď to môže byť naozaj čokoľvek....

anonym_82ad0d
22. aug 2025

Od 4/8 tu zakladáš témy, robíš si testy, opisuješ svoj pohlavnuý styk apd. A teraz otázka znie, odvtedy prešli tri týždne skoro, bola si u gynekológa? O gastro ani nehovorím, ale ten gynekológ ma zaujíma, keďže nemáš MS od mája.

anonym_dc10e7
22. aug 2025

30 testov? Čo si padla na hlavu? Skoč ku gynekológovi a raz dva budeš vedieť čo sa deje

A hneď potom si daj gastro…však keď si zduta a prdis, máš hnačky a grgas jak cela mastal tak to treba rieist

sense
22. aug 2025

Kristalova gula vrai, že je najvyssi cas prestat robit testy a ist k lekarovi

simsalabim
22. aug 2025

Gynekolog + gastroenterolog. Cim skor.

balerina2025
22. aug 2025
@sense

Kristalova gula vrai, že je najvyssi cas prestat robit testy a ist k lekarovi

@sense kde si ju kupila, mne ta moja praskla, od tolkeho pouzivania na MK 🙈

januska12323
22. aug 2025

Ty si fakt chorá na hlavu, už ti bolo x krát poradené. Konečne vstaň, choď ku gynekológovi a hneď potom hľadaj psychiatra.