icon

Nedosahujem orgazmus

lenka11novot
1. jan 2015

Dobrý deň, milé mamičky aj budúce mamičky, nakoľko som tu nová, tak v úvode sa chcem naprv predstaviť. Som Lenka, vydatá a momentálne sa s manželom snažíme o mimčo, takže na koníkovi sa asi budeme "stretávať" častejšie. 🙂
Teraz k môjmu problému:
Počas milovania či s terajším partnerom alebo vo vzťahoch predtým som nikdy nemala vaginálny orgazmus iba pri dráždení klytorisu som mala klytorálny. . Je to pre mňa pomerne chúlostivá záležitosť a rozoberať to s lekárom mi nie je príjemné, tak sa uchyľujem k anonymnému fóru. Možno s tým máte skúsenosť, prípadne ste mali a vyriešilo sa to, tak chcem poprosiť o radu, čo robiť. Manžel tvrdí, že mu to neprekáža, no ja si chcem sex užiť naplno, nie iba na 50%. Podľa lekára mám orgány v správnom rozložení - to mi povedal dávnejšie na PP, čiže fyziologické to asi nebude. Prosím a ďakujem za každú dobre mienenú radu.

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70 enus, chod do temy adopcia homosexualo,ci tak nejakv...tu si vychadzame, tam sa mozno minieme o chlp, alebo absolutne nezhodneme..ale ja ta aj tak budem mat rada 😀

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta 😀 😀 berieš ma do klubu? 😀 😀 veru hej...ja držka nevymáchaná.... ale šak čo sa budem tváriť... no však ani ja toto nechápem.... ale mám kamošku a tá len tak dosiahne vrchol....no tiež som nechápala....čo tá na tom vidí? šak to riť bolí z toho len au au...a vo mne to vyvolávalo len onô.... pocity na potrebu 🙂 🙂 🙂...kamošky to tiež rozoberali a čo keď sa tam oný stretne s hovnom čo potom? 😀 😀 😀

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta ozaj budeš ? 😀 čím som si to zaslúžila ? 😀

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70 som introvert 🙂 zapojim sa do diskusie, nemam problem...ale ludi si vyberam... 🙂 ..toto bola hakliva tema...keby som si ju sem zavesila, aj ked pod inym nickom, tak by som sem chodila,cumela, chcela pochopit svoj problem. a komentovala kazdy nazor...a slecna,ci pani asi necivie na monito(mozno ano)..okrem toho, potom sa isla "vkladat" do inej temy...neviem,nechcem nikoho urazit 🙂 ale dobre to urobila,ze tuto temu navrhla, ti hovorim, sme sa pouclii,pobavili,skusenosti vymenili 😀

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta tú tému som už omrkla ešte predtým než si do nej prispela, ale zatiaľ som sa nezapojila...nechcela som sa hádať s babami že homosexualita nie je choroba ale čosi iné....lebo tento názor ma furt pobaví....je vadný.... čítala som ťa a súhlas s tebou bez toho že by som došla k tvojmu príspevku 😉

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta a pani/slečna sa vložila niekam inam? zas som to tak neskúmala vieš.... ale všimla som si že kolombov je tu plno 🙂

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70 kua,furt mi to mrzne...draha a ty nevies,ako sa vyjadrit k homosexualite???...sup sup...a co ked nazor je vadny?...ty si daj svoj..nech vidim, ze ho mas...enus, fakt sa nebudem hnevat,ked napises,ze homosi su debili...to bude tvoj nazor...a panicka,ktora zadala temu minule ma vôbec nezaujima...ja si beriem ponaucenie od vsadial 🙂

zita19
2. jan 2015

@ena70 ano, mali by si to alfasamci precitat. Ako povinnu literaturu, Mladi, stari, verni, neverni, skuseni, neskuseni, amatersky obtrtkavaci, prietrtnici z presvedcenia, potentni aj impotentni by sa o tejto veci dozvedeli veci o akých sa im ani nesniva. 😀 😀
Keby sa podla toho zacali aj riadit, to by bolo spokojných ukojených zien!!!! 😀 😀 😀

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta nieeeee asi som to zle napisala v tej vete....ja tvrdim ze vadny nazor je ten kto si mysli ze homosexualita je choroba !!! uz som raz kdesi prispela ked sa bavili o teme "obojakých" cize bisexualov 🙂...mne nevadi nik... 😉

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70
@ena70 draha,si v zlej sekcii... 😅

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta len som strucne opravila vetu moja 🙂

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70 som spat...nie, dobre si napisala...enus, tak tvoje decko keby bolo homo, tak ho porat vyhodis?....ved ten kto zakladal tu temu, vedel, preco sa pyta(orgac tu mi je naozaj jedno,bo ani pani ,ci slecna zakladatelka nema potrebu)..predtým,ako pojdem spat, som si len povedala svoj nazor..

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta nie moja, asi si ma nepochopila 😉 ...moje dieta vzdy bude pre mna ten najdôlezitejsi tvor, ci bude orientovane tak alebo tak. len v tej druhej sekcii ktosi pisal ze homosexualita je choroba, naco som zas oci vyplestila, jak toto niekto moze napisat. to proste neni ziadna choroba, je to proste tak, ako ked sa niekto narodi s modrymi,a niekto s hnedými ocami. kdeze by som si ja svoju krv vyhodila...ani za nic.... 🙂

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70 ty si take trdlo..ja uz idem pomaly spat...ale este ta cakam na honosexualoch...

ena70
2. jan 2015

@ivivaiveta preco trdlo? sak pravdu pisem...

ivivaiveta
2. jan 2015

@ena70 ale ty moje trdielko.....admin ma predbehol..citala som si aj na "homo", niektore nas zvezu pod ciernu zem...alebo budu ticho...ANBO,NIE...

blahowoman
2. jan 2015

@lenka11novot aaa neries!!!! Ja mam 30r,2 deti a tiez mam ten ,,problem ,, co ty! Vobec to neriesim aj ked viem,ze viem dosiahnut aj vaginalny org.nakolko ked som bola mlada 18r a mala frajera otca mojej dcery tak s nim som mala. Teraz mam uzasneho manzela ale hups,nikdy taky org.nebol. Neviem sa az jak uvolnit aa naplno si to uzit. Chyba je aj vo mne si myslim ale nejak to fakt neriesim. Manzel vie ako na mna,a mne to vyhovuje. Ty si uzivaj partnera,ak je k tomu aj fajn muz ,tak neptpob problem z niecoho co ani neni.

buba987
Odpoveď bola odstránená
canama
2. jan 2015

@lenka11novot no ja teda neviem co je to za rada, ze "kasli na to, kolko je takych zien co orgazmus nemaju", ale podla mna ziadna. 😉 ja tento pristup proste nechapem...zeny samy sebe upieraju pravo na orgazmus. kolko percent muzov by toto povazovalo za "radu", kolko percent by sa uspokojilo so sexom bez vyvrcholenia? a prosim neargumentujte tym ze muzov orgazmus je fyziologicky potrebny a zensky nie, pretoze vieme uz ze aj zensky je opodstatneny. a hodit vinu na muza, tak to je alibizmus prvej triedy....ano, urcite existuju muzi, ktori su v posteli "nemozni" asi z kazdou zenou, ale aj muz dokaze na sebe popracovat, ked chce a muzi chcu dost, lebo zenu bez orgazmu beru ako dokaz svojej neschopnosti. za seba mozem povedat, ze kvalita sexu vyznamne suvisi s aktivitou v posteli. proste polozit sa do postele a cakat ze aku super "jazykovu hru" na vas chlap vybali, to nie je spravna cesta. ked nieco v posteli chcete, tak to musite po chlapovi "ziadat"!! ako raz povedal jeden moj exmilenec o svojej exmilenke: "keby som ju nespravil, ta by ma zabila". 🙂 odvtedy sa tym riadim....moj manzel by sa neodvazil... 😀 a razim heslo ze muz ma byt gentleman aj v posteli..."dama ma prednost"

canama
2. jan 2015

@lenka11novot proste som tym chcela povedat, ze predovsetkym musis byt v posteli sama sebou a uvolnit sa...ak ta niekedy niekto nechal kvoli sexu, tak to bolo skor toto, ze to nemalo stavu a nie druhom orgazmu....inak podla mna su 2, ale navzajom sa to strasne prelina...

ena70
3. jan 2015

@ivivaiveta a co ti vyparatil admin?

ena70
3. jan 2015

@canama tak keby nebol gentleman tak ho prisamvacku aj ja prihlusim 🙂... ale nastastie nemusim 🙂

ivivaiveta
3. jan 2015

@ena70 mrzol mi pocitac, skakalo mi to z temy do temy,potom som vyzerala ako na hlavu asi 🙂 , potom sa mi ani prihlasit nedalo, nieco to blokovalo..tak som to vzdala...
mala by som ist do sekcie varenie, lebo uz mi dochadza inspiracia ☹

ena70
3. jan 2015

@ivivaiveta ja by som hlavne mala ísť preč z MK, lebo muž nechápe čo ja furt na PC robím 🙂...a ešte k tomu sa divne rehocem popod nos 🙂..... ja idem robiť šalát a rezne...

lamarlene
3. jan 2015

Jednoducho 😀 nájdite si polohu zozadu, najlepšie ak ležíte ty chrbtom k nemu, tak aby mu to bolo pohodlnné. ty máš obe ruky voľné, používaš ich na sebe kde treba, a on má tiež...radosť 😉 dá sa tak vyvrcholiť aj súčastne, len to chce trénig.. 😀

cana695
3. jan 2015

Ahojte, ja som zatial tiez nedosiahla vaginalny orgazmus ale nie som si istá ci aj klytorialny. Pri drazdeni klitorisu mam taky pocit uz akoby som sa k tomu blizila akurat to neviem vydrzat. Vnutri mam taky pocit akoby ma islo roztrhnut a vtedy je moj klitoris totalne citlivy a ja sa prosto odtahujem lebo to je na mna moc. Neviem ci to je orgazmus alebo nie, prosim poradte, dakujem

ivivaiveta
5. jan 2015

@cana695 ja by som povedala, ze je..

katka13122
14. jan 2015

Baby mudre 😀 poradte mi,manzelik ked mi to robi jazyckom po nejakom case mu jazyk zostane strasne draplavi,cim to bude?rozculuje ma to,lebo to robi skvele 😀

cana695
16. jan 2015

@ivivaiveta lebo si myslim zeby to mohlo byt este intenzivnejsie ale nedokazem prosto pokracovat..

ivivaiveta
24. jan 2015

@cana695 nechapem...vo vnutri mas pocit, ze ta ide roztrhnut ale potom napises, ze si myslis, ze by to mohlo byt este intenzvivnejsie...tak ja neviem, potom uz len dynamit si tam strcit moja...alebo je uz vela hodin a ja som ti nerozumela dost dobre...
ano, presne tak vyzera orgazmus, ked uz sa tam nedas ani len chytit v tom momente...kapišto?? 🙂