icon

Nejasné výsledky z krvi na glutén

17. júl 2023

Ahojte, v medirexe som si zaplatila test na krv - potraviny a histamín. Vyšlo mi toto. Bolo písané, že od 7,5 IgG je to ok, do 15 IgG je už vyššia hodnota. Ako je uvedené na fotke, vyšlo mi na glutén 10,4 - je to veľa? Špaldová múka mi nevyšla. Mám držať diétu? Môže z toho byť celiakia keď špalda je ok? Musím ísť na hadičku? Prepáčte za veľa otázok.

Nejasné výsledky z krvi na glutén
surama
17. júl 2023

Ved mas pri vsetkom zelenu gulicku. Tak co riesis?

kvetinka75
17. júl 2023

všetko máš v norme. Neviem aké máš problémy ale na hadici sa zisťujú aj iné ,,veci,,. Helikobacter, reflux, celiakia.....

autor
17. júl 2023

@kvetinka75 Ďakujem, histamín mi vyšiel zle, hodnoty do 3 sú kritické, mne vyšlo 4. Nespavosť, migrény, žalúdočné problémy, kŕče, netrávi mi.

kvetinka75
17. júl 2023

daj si spraviť aj test na laktozovú intoleranciu + helikobakter. Za to sa zvlášť pripláca. aspoň teda u nás, to som musela mimo nahlasovať, že chcem tie vyšetrenia.

autor
17. júl 2023

@kvetinka75 tam som si dala spraviť aj iné veci a vyšla mi intolerancia na kazeín (mliečnu bielkovinu), takže možno aj s tým to bude

kvetinka75
17. júl 2023

Tak to treba vysadit a uvidis ci nastanu zmeny

basulaak
17. júl 2023

Kolko ta to prosim stalo? Pogooglim si uz zvysok, ale zaujalo ma to. tiez by sa mi nieco take zislo. Diky