icon

Nejde mi objednať dcéru na PCR test

1lucinka123
28. nov 2021

Dievčat prosím Vás o radu už od rána sa snažím objednať dcéru mňa PCR test a stále sa mi to nepodarilo. Už som skúšala všetko možné meniť tel. Číslo zmeniť mailovú adresu a nič nepomohlo. Kde robím chybu? Toto mi tam stále nabehne

Nejde mi objednať dcéru na PCR test
Strana
z2
lubik87
28. nov 2021

@1lucinka123 zadáva najskôr iné údaje ako predtým na ktoré číslo a e-mail ti chodili testy z ag napr z minulého roka tie si musíš aj ty zadať inak ti to nezoberie..tiež sme mali pri ocinovi s tým problém lebo menil telefónne číslo a tak sme zadali nefunkčné číslo aby to išlo 💪🤦výsledok prišiel na mail tak som to neriešila

lussinka1907
29. nov 2021

Ja som z presova.. Tiez mi neslo objednat a na NCZI sa nedalo dovolat.. Tak som zavolala na regionalny urad zdravotnictva v presove a mali tam viac cisla pre covid.. A hned som sa dovolala a aj ma objednali.

marco2
29. nov 2021

Mňa to včera vyhodilo asi 5 krat a nakoniec sme zistili, ze e-mail mam iny, stalo so tak, ze dcera ma v lete prihlasovala na e- hranicu a dala svoj e-mail, co mi automaticky zmenilo , potom som dala jej e-mail a uz mo šlo

zuzanakan
29. nov 2021

@1lucinka123 dajte si upraviť údaje skontrolujte si či vám sedí mail meno priezvisko a tel. číslo vo formáte +421

1lucinka123
autor
29. nov 2021

Konečne som sa dovolala a už je zaregistrovaná už len čakať na termín

kikicka1967
29. nov 2021

Dobrý večer. Mne sa stalo to isté. Posielam vám link, kde tento papier vyplníte a odošlete. Ak by vám to neišlo a ste z BA, tak choďťe na Lazaretskú 26. Tam na informáciach to vyplníte a prídu si potom preto z cool centra. Mne vo večerných hodinách zavolali a opravilo sa to v systéme. Mala som že vraj preklep v tel. čísle.
Držím palce.
https://www.nczisk.sk/Documents/aktuality/Ziado...

kikicka1967
Autor odpoveď zmazal
matqa411211
29. nov 2021

Ak to niekomu nijak raz nejde, skuste si vypytat vymenny listok od svojho doktora ze prosi o PCR vysetrenie, s tým vas vezmu aj bez objednania 🙂

Strana
z2