icon

Nemiznúca vyrážka na predlaktí: Čo môže byť príčinou?

19. jan 2025

Asi 2 mesiace mám takúto vyrazku na predlakti. Skúšala som ju mastit s kortikoidmi, antibiotickou masťou, vysusovat liehom...na pár dní sa to ukludni a potom zas zcervenie a začne svrbiet. Neviete,čo to môže byť?

autor
19. jan 2025
vanilkovazmrzka
19. jan 2025

Dermatolog si s tym nevie poradit?

elenatomasova
19. jan 2025

Na kožné treba s tým ísť.

autor
19. jan 2025

@elenatomasova ja sa nepýtam kde s tým treba ísť, ale či mal niekto niečo podobné

sonula
19. jan 2025

Ak mas zdravotnu poistovnu Doveru, maju benefit, ze si to odfotis, posles a do par dni mas odpoved od lekara, pripadne recept alebo termin k lekarovi.

bielykral
19. jan 2025

Fiha....ostra si ty zienka

bluka2
19. jan 2025

To je nejaky vred, treba to u odbornika vycistit. A ano, malo to kopec ludi. Google search cez fotku nenasiel milion podobnych obrazkov?

autor
19. jan 2025

@bluka2 ani nie

autor
19. jan 2025

@bielykral sorry,ale nepotrebujem tu 30 odpivedi,že sú tým mam ísť k lekárovi, to som nemusela položiť otázku.

yosi
19. jan 2025

Je možné, že tam niečo máš. Mne sa stalo, že sa mi asi 2 mesiace nechcela hojiť taká malá ranka. Stále to bolelo a hnisalo. Keď som sa pokúšal vytlačiť hnis, vypadol mi z rany malý kamienok. Asi sa tam dostal počas dovolenky pri mori keď ma veľká vlna vyplavila na breh ako vorvaňa. Hneď potom sa to už zahojilo

autor
19. jan 2025

@yosi ďakujem za odpoveď, aj to je možné. Svrbelo ta to?

yosi
19. jan 2025

Aj bolelo, aj svrbelo. Ako každý zápal

zuzkaa1991
19. jan 2025

Vyskusat gafrovu masť/ Višňovského masť ak tie.nezaberu jedine smer.lekar...este.ci náhodou to nie je kurie oko?🤔....ukazali ste v lekarni?veľakrát mi aj tam pomohli ked som si nebola ista

bluka2
19. jan 2025

Vyzera to ako hlbsie ulozeny hnis/bakterialny zapal

autor
19. jan 2025

@zuzkaa1991 môže byt aj na predlakti kurie oko?

autor
19. jan 2025

@bluka2 zvrchu je to suché, to biele je pozostatok sudokremu, nehnisa to

zuzkaa1991
19. jan 2025

Netusim ci moze byt aj inkde....ale ako pisu vysse nejaky zapal skuste gafrovu mast mne zabera ak.mam niečo na kozi zapalen3 ak zaberie ok za 2 dni ak nie jedine na kozne alebo na chirurgiu....mne sa tak zapalol chlpok na stehne 🤦‍♀️a by som nepovedala.ze taka reakcia bude a zapal

mima172
19. jan 2025

Ja by som nato dala kvalitnú dračiu krv, je to malý zázrak.

elenatomasova
19. jan 2025

Ja zas,ti radím aby si to nepodcenila a išla k dr.aby to nebolo niečo zlé, vlastná skúsenosť nedávna...

autor
19. jan 2025

@elenatomasova rakovina to iste nie je, robím so starými ľuďmi, najskôr infekcia,alebo alergia