Neobvyklé príznaky popri menštruácii
Ahojte baby potrebujem poradit. Mavam presnu menstruaciu ale posledny rok mam pocit ze je ina. Mam slabsie krvacanie ale neskutocne bolesti v driekovej casti. Aby som to lepsie vysvetlila ked mam menzes citim sa ako zaseknuta okolo drieku a strasne ma bolia oblicky ulava je iba ked sa zohnem a pukne mi tam. Partner mi musi vymasirovat tu oblast svaly prestanu bolet ale mam pocit ze oblicky mi rozdrapi.
A druha vec ked mi skonci menzes neviem sa doskrabat v predu ani v blizkosti konecniku. Idem z toho zosaliet, myslela som ze to je kvoli ochlpeniu ale po skonceni menzesu sa to drzi dva dni aj ked dodrziavam hygienu musim sa stale skriabat a je to neprijemne. Neviete mi poradit co s tym?
@bielavlcica skus si poriesit nejaku intimnu hygienu alebo co je ich vela, zajdi k lekarovi to bude tiez dost iste
Bola skm aj u lekarky ta mi dala mast nejaky cas to zaberalo a zas sa to vratilo. Skrabanie by som neriesila ale je mozne aby ma boleli pri menzese oblicky?
je tu skupina zdravotníci na MK....možno pomôžu...
Asi ti poradí doktor,keď ťa vyšetrí ...

@bielavlcica a preco s tym nejdes k doktorovi ked mavas taketo tazkosti? Myslim, ze by si to mala riesit s gynekologom