Neobvyklé výsledky z moču
Mal niekto takéto výsledky z moču ?

@1321987 u teba atb nie sú potrebné, lebo to nie je zápal obličiek ani bakteriálna infekcia. Takže najskôr ťa pošlú za iným odborníkom
@anonym_cf3b4c nič sa mi nestane
Ja už čítala na nete E tlak vysoký a samé negatíva
@1321987 výsledky sú také, že to môže byť kľudne len dehydratácia tela 🤷🏼♀️. Netreba pri každom zvýšenom výsledku hneď pchať do seba lieky, občas sa treba sedliackym rozumom zamyslieť.
cvicis?mas nadvahu? ako casto jes maso? pijes dost vody?
@anonym_cf3b4c na neurológiu má dr poslal už som sa objednala.
@1321987 zmeňte lekára, pri zápale sú zvýšené aj leukocyty a/alebo prítomné crp v krvi. Na toto čo máš atb naozaj netreba, skôr riešiť s diabetológom a zamyslieť sa nad tekutinami, či dosť piješ.
@anonym_cf3b4c to vážne ?
@1321987 je veľmi nepravdepodobné mať zápal bez zvýšených leukocytov 🤷🏼♀️. A keďže atb ti 3 mesiace nezaberajú, tak je problém inde. Ja som zo zápalu obličiek šla do sepsy, oživovali ma a po 3 týždňoch som mala výsledky úplne okey ako zdravý človek. Takže tu je chyba niekde inde, nie je to zápal 🤷🏼♀️.
@1321987 zmeňte lekára, pri zápale sú zvýšené aj leukocyty a/alebo prítomné crp v krvi. Na toto čo máš atb naozaj netreba, skôr riešiť s diabetológom a zamyslieť sa nad tekutinami, či dosť piješ.
@anonym_cf3b4c ja už od júla mám takéto výsledky furt mi vyšli baktérie a biele krvinky v moci
@1321987 je veľmi nepravdepodobné mať zápal bez zvýšených leukocytov 🤷🏼♀️. A keďže atb ti 3 mesiace nezaberajú, tak je problém inde. Ja som zo zápalu obličiek šla do sepsy, oživovali ma a po 3 týždňoch som mala výsledky úplne okey ako zdravý človek. Takže tu je chyba niekde inde, nie je to zápal 🤷🏼♀️.
@anonym_cf3b4c nechápem aký by bol inde problém kde s tým ísť ?
@anonym_cf3b4c ja už od júla mám takéto výsledky furt mi vyšli baktérie a biele krvinky v moci
@1321987 biele krvinky sú leukocyty a tie vo výsledkoch zvýšené nemáš. Zvýšený máš bielkoviny a kreatin - dehydratácia - ak malo piješ, začínajúci diabetes, vysoký tlak 🤷🏼♀️.
@anonym_cf3b4c na neurológiu má dr poslal už som sa objednala.
@1321987 ...nie na nefrologiu?
zvýšený kreatinín je aj keď príjimaš veľa bielkovín, mala som keď som sa začala inak stravovať. Aj keď teda nie až taký vysoký. Ale v kombinácii s nízkym prijmom tekutín možno..?
@anonym_cf3b4c čo to pomot je cukor mám ok
@1321987 Nie som lekár, nepoviem vám, čo s vami budú robiť, tak ma už nemusíte viac označovať

@1321987 ďaleko horšie výsledky som mala. Toto ti vedia dať do poriadku rýchlo 🙂