Ranné opice bez alkoholu: Máte podobný problém?
Ahojte , zažil to niekto ? Už to mám takto skoro týždeň a som úplne cez deň odstavená, odoznie to tak ku večeru .
vyčerpanosť... ráno ti je na vracanie a točí sa ti hlava... prestáva to okolo obeda... toto je typické pre jedno ochorenie....
ráno je človek ako opratý a večer úplne Ok.
psychika
Este to moze byt problem s metabolizmom niektorych latok. Na to ti da odpoved len kontrola u lekara.
ja mam take stavy, ked zjem nieco, co mi nerobi dobre v ramci histaminovej intolerancie. nastastie uz viem, comu sa vyhybat
smer lekár a čo najskôr, keď to neprechádza. treba skontrolovať, či je všetko ok. a teda v tomto prípade asi nebude.
Ja mam toto iste od rána ale až do večera je mi zle boli ma hlava .. niečo je vo vzduchu asi
Cukrovka?
A tehotná niesi? Ja som mala tieto stavy keď som bola tehotná a nevedela som o tom. Každé ráno som sa budila s opicou, bolo mi nevolno, bolela ma hlava, cely clovek 🙂
Nemáš málo spánku? Mne ak sa podarí spať menej než 5 hodín tak mám takéto stavy.
Tiež mám presne ako po opici, keď som vyčerpaná a nevyspím sa, aj psychika. Ja to mám teraz takto skoro každý deň, chápem.
Zaujímavé,aj ja mam veľa krát takto. Na preventívke všetko OK. Len som mala znížené leukocity, ale na hematologii bolo všetko OK.
Tiez mi napadla cukrovka. Smer lekár.
co zname mam opicu? si unavena? zgrcana? nevyspata? citit z teba alkohol???? tazko nieco radiť ked sa vhodne nevyjadris

Nechceš ísť na preventívnu?