Nepravidelná menštruácia
Moje podvaha zapricinit ze nedostanem menzes?pokial beriem antiku chodi kazdy mesiac ako nahle ju vysadim v ten dalsi mesiac mi nepride vychazda mi ze mam 8kil podvahu mam 160cm a 46kil stava sa to aj vam niektorej?
@lienka0700 takze si ju este nemala?
ahoj mám 164cm a 47kg bežne mi meškávala m od 2 týždňov do 3 mesiacov...potom som brala lieky aby bola pravidelne po roku a pol som ich vysadila a zase mi začala meškať, ale od pôrodu je pravidelná, sestra váži toľko čo ja a je o 10 cm vyššia a má m pravidelne len raz za tri mesiace!
@safranca15 mala.. prvy mesiac mi prisla az na 50 den, uz som myslela ze ani nedojde..dalsi mesiac na 45den..potom na 40 den.. telu trva pokial si zvykne na to ze nedostava denne davky hormonov
Lebo ked sa mi toto stalo pred rokom som isla tabletky menit lebo som prestala kojit a cakala 3tyzdne mi neprisla uz som sa aj obavala ci niesom tehu ale nebola som doktorka mi predpisala ine tabletky a zacala som tie brat a ako potom viete ci mate ovulku ci tym padom ju nemam?
@safranca15 no aj mna zaujimalo ci pri takom dlhom cykle vobec ovulujem.. tak teraz posledny cyklus som si zacala robit ovulacne testy a bola no neskor az na 25 den cyklu
@lienka0700
@safranca15 staci si merat aspon 3 mesiace bazalnu teplotu...ja som tak prisla na to, ze mam anovulacne cykly...a to mam teda skor nadvahu ako podvahu. 😉 A menstruacia mi meskala aj 2-3 mesiace. Az potom, ked mi dr urobil vysetrenia, hormonalny profil a neviem co este a nasadil liecbu sa to upravilo. Dvojicky su "vedlajsimi ucinkami " liecby 😵
@safranca15 ja som sa na toto pytala mojho dokiho davnejsie. Vysadila som antiku a ms nič 3mes .vravel ak som netrpela v minulosti anorex/bulimiou nizka vaha neni problem .mala som vtedy 43kg/161cm.
Ms prisla kazdy druhy mesiac potom. Istú dobu som brala duphaston.teraz neberiem nic mam 46 kg a ca 35 dnove cykly.

@safranca15 ahoj ja mam 170cm a 52kg..nemyslim ze by meskanie suviselo s vahou.. pokial sa vysadi antika tak sa organizmus musi spametat.. ja som vysadila uz pred 4mesiacmi a este sa mi cyklus neustalil.. branie antiky je dost pre organizmus a nie to este vysadenie