Nesedia mi šošovky
Čaute...Co mam robiť...skusala som už 2 značky šošoviek a mne asi nesedia. Občas ako keby ťažšie zaostrujem,že sa mi posúvajú po oku. Trochu prevratim oči (neviem ako to povedat🤣) vrátia sa sosovky späť a je to ok? Možno je to len o zvyku..neviem,no...nemáte skúsenosť s niečím podobným?
A to tak často? Mne napadlo,že mám zle zakrivenie alebo zlý typ šošoviek alebo co..ale asi ozaj len zvyk
A kde kupuješ šošovky?.hádam nie sama, ja som šla normálne k očnému, skúsil jedny, premeral, skúšal ako vidím, či sedia na oku, šošovky by sa nemali kupovať len tak podľa dioptrií, mne zapasovali až tretie
Bola som u očného a na základe jeho premerania som išla do optiky, tam ma tiež zmerali,ale nakoniec som si cez net kupovala (vasesosovky).
Mozes mat nejake zakrivenie, alebo co.. ja som skusala 5znaciek, kym mi tieto, co nosim, sadli dokonale, ani neviem, ze ich mam v ociach🙂 objednava mi ich ocna.
Ja nosim sosovky uz asi 6 rokov a prednedavnom som chcela skusit inu znacku, ale absolutne mi nesadla a mala som presne rovnaky problem, v oku som ich stale citila, trochu ma rezali a to ani neboli naruby 😀 vratila som sa teda k povodnej znacke. Musis skusat, ktore ti sadnu najlepsie..
Vďaka baby, skočím ešte raz inému doktorovi a snáď do tretice mi ďalšie sadnu😊

@alureb to je bezne, zvyknes si, ze sa obcas zlahka posunu. Staci zmurknut, ci zavriet oci a supnu sa na miesto.