icon

Neskutočné bolesti hlavy

dadulamamula
22. jan 2022

Ahojte. Už mám týždeň neskutočne bolesti hlavy, vyžaruje zo zadu od krčnej chrbtice az do predu do čela, vraza to do uší a z, toho má boli cely krk, ta bolesť mi vraza aj do trapezov.. Písala son lekárovi že sa idem zblázniť od bolesti, čo mi odpísal aby som si dala lieky a išla na rehabky.

viestta
Odpoveď bola odstránená
marca12
22. jan 2022

@dadulamamula ja mam bohate skusenosti s bolestou krcnej. Drz si krk v teple,ja som nosim cely den aj noc hruby sal,ked ma to chyti. Dobre je nahrievat fenom nielen krk,ale aj ramena,trapezy aj v okoli lopatiek. Ak mas biolampu aj ta je fajn,ale ta pomoze pri dlhodobejsom pouzivani. A daj si lieky od bolesti najlepsie by bolo,ak by si mala nejake na uvolnenie v kombinacii s liekmi proti bolesti a dobuducna sa vyhybat,aby ti krk nezachlafol. Mne staci ofuknutie a som vyriadena. Davaj si pozor na prievan a treba cvicit. Kazdy den aspon par cvikov. A vyhybaj sa masazi. Krcna chrbtica je velmi hakliva na masaze,mozu ti uskodit a nie pomoct. Ak masaz,tak len s velmi skusenym terapeutom.

zabka79
22. jan 2022

@dadulamamula z mojej skusenosti treba uzivat magnerot a koenzyn Q10 ale poctivo kazdy den. Avsak na akutnu bolest to nezaberie skor ako prevencia