icon

Neurol 0,25

28. máj 2023

Ahojte otázka
Bral niekto neurol tak že si dal večer polovicu (neurol 0,25)
A na druhý deň sa cítil ako nepoužiteľný
Dr mi predpísala neurol,dala som si ho v noci o 1 a teraz sa cítim ako mechom praštena je možné že tak dlho účinkuje ?

deti95060810
28. máj 2023

daj si 1/4... možno bude lepšie

knihomolka2
28. máj 2023

Ja si davam niekedy aj cely kvoli spanku a nic mi to na druhy den nerobi...

barbora19911
28. máj 2023

Ja tiež beriem neurol a mám to isté ale už som si zvykla nič s tým neurobím ..

bluemoon24
28. máj 2023

Pokud jsi nikdy anxyolitika nebrala tak ano, muze to mit az takovy ucinek. Postupne si telo zvykne (to je na AD to spatne) a uz to nebude mit tak dlouhy ucinek.

autor
28. máj 2023

@barbora19911 ja som úplne mino ledva oci držím a to som si ho dala v noci o 1:00

luccija
28. máj 2023

@bluemoon24 Neurol nie je AD
Áno, ukludnil Ta, znížil tlak.Ale, ak si si dala polku z 0,25 mg to je malá dávka.Hlavne sa nedáva v noci o 01, ale podvečer nech kľudne zaspíš.Ja som raz mala lieky na spanie nenapadne ma názov mám nízky tlak a ozila som až poobede v práci.
Na to sa predpisuje, aby utlmil centrálny nervový systém, svalstvo...ja si niekedy pred menzesom dám Lexaurin 1,5 mg a ukľudní má.Ale za to magnosolv ma veľmi utlmuje a mám až veľmi nízky tlak.Daj si zelený čaj, kávu, veľa vody
Môj kamarát si ho dal, keď letel do Austrálie povedal, že ani nevie ako, ale skoro celú cestu prespal a na letisku bol ako na drogách

marianarem
28. máj 2023

Na kazdeho to posobi inac. Manzel si raz dal a bolo to podobne ako u teba. Ja to mam naopak, na druhy den sa citim vyslovene vyborne, som kludna, vyborne naladena, jasna mysel, dobre sustredenie. Ale teda je to takto len par dni a potom rychlo prichadza navyk, takze sa tomu uz roky radsej uplne vyhybam.