Neustále vykašliavanie - čo je dôvodom?🗣
Ahojte žienky . Už dlhsie má trápi kašeľ . Kašeľ nie ako taký ale počas dňa neustále mám potrebu vykašliavat , a niekedy to ide niekedy nie .Hlieny niesu zelenú sú skôr číre /semtam do žltkasta. Bola som už mesiac dozadu u obvodnej . Dala mi trifed sirup, A dodatočne že mám používať kaloba kvapky.. na chvilku som mala pocit že to prešlo a teraz znova . Jedávam dost často aj mliečne výrobky už som ich aj vysadila ale furt je to a rovnakej vlne. Najhoršie je že mám neustalu potrebu hlavne k večeru a už je to dost otravne 😌budem vďačná za každú radu 🙂
Ja som takto mavala aj zelene aj zlte hlieny az kym som nezistila ze som mala na mandlach v hrdle vacky s bordelom ....musela som si mandle rucne cistievat a glgat alpu odvtedy pohoda
@kikus123 stretla som sa s niecim podobnym, ziadne vaznejsie priznaky, len sem tam odkaslanie (vacsinou vykaslane aj trochu hlienu, ale ako pises, ciry alebo jemne sfarbeny), chvilu to prechadzalo, potom ani nie, ale stale ani zhorsovanie, proste to iste hadam aj mesiac... Uz sa mi to zdalo dlho a nic nepomahalo (dr vysetrovala 2x), tak som ziadala na tretikrat o stery... Spravila vyter len z nosa a bola to moraxella.
3dnove ATB, odvtedy klud...
Krvne testy na mycoplazmy a chlamydie treba spravit
U mňa to boli chlamýdie

@kikus123 skús: https://tojenapad.dobrenoviny.sk/lacne-a-ucinne...