icon

Neustály kašeľ

sunshineka
11. mar 2015

Poradte mi prosim,co na kasel.V noci ani rano ma nedrhne,ale akonahle prejdem po vonku a pridem dnu,tak ma pri hlbsom nadychnuti zacne dusit.Skor produktivny kasel.Citim hlien v krku,ale nic nevykasliavam.Lekarka mi pcha a skusa antibiotika,ale ziadne vysetrenie mi nerobi,aj ked som ju o to poprosila.A este ked sa nadychnem citim na chrbte akoby chripenie alebo ako to nazvat.Nebolia ma pluca ani priedusky,navyse mi uz druhy tyzden mam upchaty nos hustym hlienom.Nie cely den iba ocas

mimi1237
11. mar 2015

@sunshineka ahoj zazvorovy caj velmi pomaha,da sa aj kupit ,mne velmi pomohol,alebo si ho vies urobit sama doma kup si zazvor, med ...recept najdes na nete.

bombulka
11. mar 2015

@sunshineka podla mna je to alergia, najskor na pele, travy a pod., kedze ti to zacne hlavne ked ides von. okrem vseobecnej lekarky by som urcite liecila alergologiu, nech ti pripadne nasadi antihistaminika a potom urobi vysetrenia na alergiu. treba tento kasel urcite riesit, ak bude nadalej trvat, pretoze sa z neliecenej alergie moze vyvinut astma.

sunshineka
autor
11. mar 2015

@mimi1237 zazvor,repik pijem

sunshineka
autor
11. mar 2015

@bombulka bola som u alergologicky a vsetko negativne

mimi1237
11. mar 2015

@sunshineka neviem ako dlho pijes zazvor ,ale malo by ti to pomoct ja som kaslala asi dve mesiace a neodchadzalo to...zacala som pit zazvorovy caj a okamzite hned prvy den som citila zlepsenie.Neviem kde si si caj kupovala,skus vyrobit zazv.caj doma...je lepsi a ma bohatsie ucinky.Alebo cibulovy caj ktory mne osobne nechuti :(ale pomaha.

bombulka
11. mar 2015

@sunshineka aha, tak potom neviem, ja som tak kaslala dva mesiace, bola to katastrofa, vybrala som tri antibiotika a nic, az alergologicka mi pomohla. tak potom povedz obvodnej, nech ti urobi podrobnejsie vysetrenia, ci nemas nejaku bakteriu, mykoplazmy a pod., ak to teda trva dlhsie, nemoze ta predsa len tak odbijat antibiotikami a dovidenia

sunshineka
autor
11. mar 2015

@mimi1237 zazvorovy caj pijem cely rok a nie porciovany,ale priamo si nastruham z korena