Neustály kašeľ
Poradte mi prosim,co na kasel.V noci ani rano ma nedrhne,ale akonahle prejdem po vonku a pridem dnu,tak ma pri hlbsom nadychnuti zacne dusit.Skor produktivny kasel.Citim hlien v krku,ale nic nevykasliavam.Lekarka mi pcha a skusa antibiotika,ale ziadne vysetrenie mi nerobi,aj ked som ju o to poprosila.A este ked sa nadychnem citim na chrbte akoby chripenie alebo ako to nazvat.Nebolia ma pluca ani priedusky,navyse mi uz druhy tyzden mam upchaty nos hustym hlienom.Nie cely den iba ocas
@sunshineka podla mna je to alergia, najskor na pele, travy a pod., kedze ti to zacne hlavne ked ides von. okrem vseobecnej lekarky by som urcite liecila alergologiu, nech ti pripadne nasadi antihistaminika a potom urobi vysetrenia na alergiu. treba tento kasel urcite riesit, ak bude nadalej trvat, pretoze sa z neliecenej alergie moze vyvinut astma.
@mimi1237 zazvor,repik pijem
@bombulka bola som u alergologicky a vsetko negativne
@sunshineka neviem ako dlho pijes zazvor ,ale malo by ti to pomoct ja som kaslala asi dve mesiace a neodchadzalo to...zacala som pit zazvorovy caj a okamzite hned prvy den som citila zlepsenie.Neviem kde si si caj kupovala,skus vyrobit zazv.caj doma...je lepsi a ma bohatsie ucinky.Alebo cibulovy caj ktory mne osobne nechuti :(ale pomaha.
@sunshineka aha, tak potom neviem, ja som tak kaslala dva mesiace, bola to katastrofa, vybrala som tri antibiotika a nic, az alergologicka mi pomohla. tak potom povedz obvodnej, nech ti urobi podrobnejsie vysetrenia, ci nemas nejaku bakteriu, mykoplazmy a pod., ak to teda trva dlhsie, nemoze ta predsa len tak odbijat antibiotikami a dovidenia
@mimi1237 zazvorovy caj pijem cely rok a nie porciovany,ale priamo si nastruham z korena

@sunshineka ahoj zazvorovy caj velmi pomaha,da sa aj kupit ,mne velmi pomohol,alebo si ho vies urobit sama doma kup si zazvor, med ...recept najdes na nete.