Neviditeľný strojček na zuby v dospelosti
Ahojte, dali ste sa na to niektora v dospelosti konkrétne myslím strojček neviditeľný invisalign?
Alebo chystáte sa na to v blízkej budúcnosti?
Aké sú vaše pocity a očakávania?
Čaká ma na jeseň tento krok a trochu mám obavy ako to dopadne. Plus mala by som ísť aj na operáciu no to som ešte není definitívne rozhodnutá.
Ano. 44 rokov. Liečba ukončená. Max. spokojnosť. Nosila som ho cca 1.5 roka
@martinka13 Aké si mala začiatky ako si na strojček zvykala? A koľko si mala rokov keď si sa na to dala?
@martinka13 Aké si mala začiatky ako si na strojček zvykala? A koľko si mala rokov keď si sa na to dala?
@anonym_autor zvykla som si bez problémov. Na začiatku liečby 42 rokov.
Ja som nosila rok a pol a absolutne to splnilo ocakavania.Mam krasne zuby.Uz nosim len udrsiavacie nocne strojceky.
Zvykla som ai okamzite,nosila som.poctivo.Mala som zubybriadne krive,bola som nadsena z moznoati to zmenit takze som nereptala,neriesila a nosila.Do roka boli zuby prakticky rovne.Potom som len tunila.
ja mam tiez uz vyse rok a este ma pol roka liecby caka, mam Spark. Nosim poctivo. Zo zaciatku to bolo nepohodlne zuby trocha boleli ale da sa to vydrzat. Uz teraz vidim velky rozdiel tak sa tesim ked dokoncim liecbu.Zacala som ako 35 rocna

Ano. 44 rokov. Liečba ukončená. Max. spokojnosť. Nosila som ho cca 1.5 roka