icon

Neviem sa opáliť. Mám niečo s kožou?

biolady
17. júl 2022

Ahojte. Som svetlý typ a prekáža mi, keď sa ma ľudia pýtajú prečo sa neopálim, prečo som taká biela, či mi je zle, či som v poriadku. Proste som fakt veľmi biela. Pred 3 rokmi som chodievala do solária. Zhruba na 10 minút, raz za čas. Dokopy som minula možno 2 permanentky, čiže nejakých 150min. Mala som nádhernú hnedú pokožku, úplne mi to išlo. Toto si ľudia nejak uložili a počas korony keď som nechodila, znovu začali s otázkami či mi je zle, či som v poriadku, že vyzerám ako smrť. 🥲 Na slnko som cielene nechodila, z neho som hnedá nikdy nebola. Dávnejšie ma to slnko aspoň na pleciach spálilo, na tvári a ostatná koža len trochu zružovela a po týždni sa to ošúpalo. Ale tento rok proste nič. Natieram sa ešte aj masťou bio bronz, má super recenzie, vonku 35°, my pol dňa pri vode a keď dám dole plavky ani nie je vidno že by som bola celý deň na slnku. Nič. Chodievame sa kúpať často. Slnku sa nevyhýbam. V soláriu som bola už dokopy 100min, natieram sa navyššími bronzermi a vidno len jemnučký odtieň na bruchu a stehnách. Nohy a ruky ani nechytili odtieň a už sa šúpu.
Čo je s mojim pigmentom? Mám chorú kožu, alebo kde by mohol byť problém? Ani pehy sa mi už nerobia.
Rozumie sa tu niekto do toho, alebo máte skúsenosť?

Strana
z2
eeffka
2. júl 2023

@biolady ja sim tiez bleda ale opali ma pekne do hneda, moj muz povie ze som biela 🤣akoze on je ako turek ale to je jeho problem. Nezdas sa mi nejaka chorobne biela skor mas pritmave vlasy a obocie a krici to s kozou. Ja budem radsej biela ako mat rakovinu

Strana
z2