Neviem sa opáliť. Mám niečo s kožou?
Ahojte. Som svetlý typ a prekáža mi, keď sa ma ľudia pýtajú prečo sa neopálim, prečo som taká biela, či mi je zle, či som v poriadku. Proste som fakt veľmi biela. Pred 3 rokmi som chodievala do solária. Zhruba na 10 minút, raz za čas. Dokopy som minula možno 2 permanentky, čiže nejakých 150min. Mala som nádhernú hnedú pokožku, úplne mi to išlo. Toto si ľudia nejak uložili a počas korony keď som nechodila, znovu začali s otázkami či mi je zle, či som v poriadku, že vyzerám ako smrť. 🥲 Na slnko som cielene nechodila, z neho som hnedá nikdy nebola. Dávnejšie ma to slnko aspoň na pleciach spálilo, na tvári a ostatná koža len trochu zružovela a po týždni sa to ošúpalo. Ale tento rok proste nič. Natieram sa ešte aj masťou bio bronz, má super recenzie, vonku 35°, my pol dňa pri vode a keď dám dole plavky ani nie je vidno že by som bola celý deň na slnku. Nič. Chodievame sa kúpať často. Slnku sa nevyhýbam. V soláriu som bola už dokopy 100min, natieram sa navyššími bronzermi a vidno len jemnučký odtieň na bruchu a stehnách. Nohy a ruky ani nechytili odtieň a už sa šúpu.
Čo je s mojim pigmentom? Mám chorú kožu, alebo kde by mohol byť problém? Ani pehy sa mi už nerobia.
Rozumie sa tu niekto do toho, alebo máte skúsenosť?

@biolady ja sim tiez bleda ale opali ma pekne do hneda, moj muz povie ze som biela 🤣akoze on je ako turek ale to je jeho problem. Nezdas sa mi nejaka chorobne biela skor mas pritmave vlasy a obocie a krici to s kozou. Ja budem radsej biela ako mat rakovinu