Nevysvetliteľné fľaky na nohách
Mam to na nohe, nieje to modrina nebolí to na dotyk a mám to aj na druhej nohe ale o niečo slabšie. Nebolí to ale sere ma to že z čoho to moze byt a este keď na oboch nohách

Možno len priesvitá žila alebo odtlačok od nohavíc ako sú zošité?
mavala som odtlaceny sef z rifli
@arianna25 no rozmyslala som nad tym ale predtym som to nemala a dnes som napriklad uzke gate ktore by mi ich odltlačeli nemala. Mam to tam uz cca vyše týždňa
Zila alebo alergia na prasok?
Tak potom možno žila ti priesvitá
Poprípade odsleduj či nemáš aj nejaké iné preriznaky napr alergie a dôvod návštevy lekára.
Dobrý deň, keby to bolo na jednej nohe a bolestivé, do úvahy pripadá lymfangitída alebo povrchová žilová trombóza - v týchto prípadoch sa zápal šíri pozdĺž lymfatických ciev alebo žíl. Obvykle sa ale zhoršuje už po niekoľkých dňoch, miesto je teplejšie od okolia a pridáva sa napríklad aj horúčka, čo nesedí na váš popis problémov. Lineárne sa môžu šíriť aj ochorenia ako psoriáza, typicky po mechanickom podráždení ale pri nej vyzerá výsev trocha inak... Pravdepodobná je nejaká alergická reakcia - buď z oblečenia alebo možno nejakého vplyvu v práci, ťažko povedať. Nemali ste napríklad notebook takto na nohách? Niekedy teplo zo zariadení vyvolá kožné reakcie ale tiež sú skôr ploché, nie čiarky. Každopádne ak by to nezmizlo alebo sa to zhoršilo, poraďte sa s dermatológom.
@slniecko39 praveže nie nič z toho nemam to ani teplé nebolí to ani nič, notebook som tiež nemala položený na nohe. Neviem z čoho to môže byť na druhej nohe to nevidno až takto ale menej skoro až vobec. Uvidime keď sa to nahodou zhorší pojdem k dr

Divokejsi sex?