Nežiadúce účinky antidepresív
Mám nové AD , dnes ráno som si dala prvú tabletku , je normálne ak mi je zle cely deň ? snažila som sa z toho aj vyspať no cely deň som úplne mimo , úplne opleštená , ani šoférovať som nevedela.
@makulienka1 prečo bol najlepší brintelix
@alan12 mal najmenej vedľajších účinkov a dobre fungoval.
Jasne treba dat sancu. 14 aj 21 dni....
Ja ked som si dala prvu ad tabletku, nevedela som rozpravat. Ale len prvy den. Ledva som zlozila nejaki vetu. A potom stale lepsie.
Ja som bola KO 2 týždne mala som panicke ataky prestala som ich užívať a to mi len zvýšila dávku. Dávam si guajacuran jednoducho tie AD mi nerobia dobre.
@miamia04 ano, zo všetkých čo som vyskúšala bol brintelix najlepší. ale nemyslím, že by nejaké antidepresíva dodávali energiu. skôr len pomôžu dostať sa na nohy.
@makulienka1 po akom čase tí zabral a ako fungoval
@pictbridge
Keď tí zvyšuje dávku zhorší sa aj stav
@alan12 nepamätám si už, bolo to dávno. Fungoval tak, že mi bolo lepšie. Ak máš nejaký problém, tak najlepšie bude to riešiť so svojim psychológom. Každý sme individuálny a to čo fungovalo mne, vôbec nemusí fungovať tebe. A hlavne, žiadne antidepresíva ťa zázračne nevyliečia. Len ti dajú akoby pomocné koliečka na tvojej vlastnej ceste za vyliečením.
@makulienka1 ja som mal tie lieky už nasadené tri roky som užíval brintelix potom sme začali vysádzať až na 5mg ale za tri mesiace sa to vrátilo teraz ho beriem 5 týždňov ale až teraz posledné tri dni ako keby začínal zaberať. Prvý krát zabral zo dňa na deň mi bolo super som bol plný energie, radosti,teraz len by som spal a stále má ťahá len posteľ nič má nebaví.

Ahojte, 15 dní užívam citalopram teva 10mg a stále mi je zle od žalúdka, nevolnsot, občas kŕče..hlavne ráno..mám pokračovat v liečbe? Počkať aspoň 3 týždne?