icon

Nežiadúce účinky Diprophosu

ivanafialkova
21. sep 2015

Ahojte. Chcem sa opýtať, či niektorá nebola liečená injekciami diprophos. Ja som mala 5 injekcií každe 3 týždne jednu. Pred 21 dňami som zobrala poslednú. Mala som nespavosť aj som pribrala,potenie a opuch tváre. A dnes som zas opuchnutá v tváry vypadám strašne. Zmizne to časom???Aké máte skúsenosti? Ďakujem.

Strana
z2
nikolaadavid
9. feb 2019

Ahoj , ja som absolvovala 6 injekcii diprophosu každá jedna s odstupom 3 týždňov, nežiaduce účinky sa objavili na konci a to v podobe hrubých a velmi výrazných strií po oboch nohach ,napriek vsetkemu som rada že mi to umožnilo zbaviť sa bolesti a tých strii sa pomaly zbavujem tiez 🙂

juro333
13. mar 2019

Zdravím vás všetkých,prosim vás pekne mám fakt veľké bolesti chrbta,bol som aj kvôli tomu v nemocnici.Na magnetickej rezonancii mi zistili mierne zlepšenie,platnicka sa mi vtiahla späť o 2mm,mam diagnózu L5-S1.Neurologicka mi dala Diprophos,chcem sa spýtať má s tým niekto skúsenosť, že mu tento liek pichali pod CT prístrojom do chrbtice? Za každú odpoveď vopred ďakujem.

sladkaa
5. nov 2019

@dahra..dik ze som si to mohla precitat aj mna z obstreku neskutocne boli hlava

adelapiklova1971
5. nov 2019

Dnes mi prvýkrat pichol do akolena Diprophos môj ortopéd, chcem sa opýtať či je jeden z nežiadúcich účinkov vysoký tlak?

yvkay
7. nov 2019

@adelapiklova1971 ja som mala červenú tvar, úplne teplo na tvári na druhý deň ráno, cely deň ale potom na ďalší to už prešlo.
Včera mi tiež pichol do kolena tu injekciu, ťahal mi aj vodu a zatiaľ nemám žiadne vedľajšie účinky, prvýkrát asi pred rokom som mala 3 x túto injekciu s odstupom asi mesiac po sebe a po každom som mala to teplo a červenánie.
Mňa sa ortopéd pýtal na tlak, alergie na lieky a pod. ešte pred pichnúťim do kolena.

simato
29. jún 2022

Idem sa zapojiť tiež, keďže aj ja som pred pichnutím Diphroposu hľadala recenzie na nete...
Som týždeň po vpichu pod CT.
Bolesti z chrížov, sedacieho svalu hneď zmizli. Trochu este cítim mierny krč v lýtku, ale tak vzdy lepšie pichnutie v lýtku, ako bolesť chrbtice a nervov....
Odkráčala som to z nemocnice po svojich. Konečne som sa vyspala bez bolesti ( pri každom pretáčaní v posteli som ochkala)
Opuchy, zacervenanie, nespavosť nič také nepociťujem....
Samotné vyšetrenie bolo nepríjemné, nesmiete sa pohnúť, treba to vydržať. ( Bola som predtým na suchu ihlu do sedacieho svalu/nervu u fyzioterapeuta, a to bolo viac bolestivé lebo ich bolo viac)
Zatiaľ odporúčam ✌️✌️✌️

simato
5. júl 2022

Presiel dalsi týždeň a som na tom istom, ako pred inekciou. Bolí. Som sklamaná 😭😭😭

yvkay
5. júl 2022

@simato a nejdeš ešte na ďalšie injekcie? Ja si pamätám asi na 3 x že som bola.

simato
6. júl 2022

@yvkay predpisali mi len tu jednu. Vam to prešlo po 3 na stalo???

yvkay
6. júl 2022

@simato ja som mala injekcie do kolena,. ja som potom bola na artroskopii s tym kolenom, keďže mi zistili meniskus. Ja som bola asi na 3 injekcie, ale mala som mať 5, ale kvôli operácii som už nesla na ďalšie dve.
Treba sa opýtať lekára, mňa sa stále opýtal či mi pomohla injekcia a podľa toho rozhodol o ďalšej injekcií Keď ma bolelo, tak mi dal ďalšiu. Žiaľ mne tie injekcie, artroskopia nepomohli a o mesiac idem na operáciu ( TEP) s tým kolenom 😪 Mne teraz preventívne dával tie injekcie aspoň ako na také zmiernenie bolesti, takže nie nepomohli mi.

rebekina_mamca
5. máj 2025

Ahojte, snáď niekto bude vedieť poradiť. Dnes mi dali túto injekciu. Zevraj mám tenisový lakeť. Injekcia nič nezlepšila. Boli stále. Ale teraz večer mám divne stavy. Injekciu mi dali popoludní. Mám pocit akoby mi niečo tlačilo na ľavý spánok , potom celkovo mám pocit jemnuckeho tronutia od ľavého kútika úst cez lávu stranu tvare až do toho spánku. Môže to byt z tej injekcie ? Mám cukrovku aj sa liečim na štítnu žľazu
Dal mi to zastupujúci lekár a nepýtal sa ma na žiadne choroby čo mám - čo som si uvedomila až doma

yvkay
7. máj 2025
@rebekina_mamca

Ahojte, snáď niekto bude vedieť poradiť. Dnes mi dali túto injekciu. Zevraj mám tenisový lakeť. Injekcia nič nezlepšila. Boli stále. Ale teraz večer mám divne stavy. Injekciu mi dali popoludní. Mám pocit akoby mi niečo tlačilo na ľavý spánok , potom celkovo mám pocit jemnuckeho tronutia od ľavého kútika úst cez lávu stranu tvare až do toho spánku. Môže to byt z tej injekcie ? Mám cukrovku aj sa liečim na štítnu žľazu
Dal mi to zastupujúci lekár a nepýtal sa ma na žiadne choroby čo mám - čo som si uvedomila až doma

@rebekina_mamca zavolajte sestričke, mňa sa vždy lekár pýtal na choroby, ta injekcia obsahuje kortikoiidy, sú hormonálne tie injekcie, ja som na ďalší deň mala červené horúce líca a uši, injekcie aspoň mne vôbec nepomohli

Strana
z2