Nežiaduce účinky po užití Zodacu
Ahojte mali ste niekto neziaduce účinky po zodacu ? ja som sj dala polovicu a asi po 10 min pálenie tela nevoľnosť a zle Mi je ..volala som s Dr vraví ze nemysli si ze z toho a ak mi to neprejde alebo sa zhorší nech si volam záchranku. trocha mam strach teraz sa sledujem . ze ci mi hrdlo neopuchne alebo co ... zažil to niekto?
@macka1996 tak medzi najčastejšími nežiadúcimi účinkami sú aj tie tvoje, čudujem sa, že dr. hneď tvrdí, že to nemáš z toho 🙄
Časté vedľajšie účinky (môžu postihovať menej ako 1 z 10 osôb)
ospalosť (somnolencia)
závrat, bolesť hlavy
zápal hltanu (bolesť hrdla), nádcha (výtok z nosa alebo upchatý nos) (u detí)
hnačka, nevoľnosť, sucho v ústach
únava
Menej časté vedľajšie účinky (môžu postihovať menej ako 1 zo 100 osôb)
nepokoj
nezvyčajné pocity v koži (parestézia)
bolesť brucha
svrbenie kože (pruritus), vyrážka
extrémna únava (asténia), malátnosť (celková nevoľnosť)
A po čase ti je ako? Zlepšilo sa to? Zhoršilo?
@xeniii no stále sa cítim zvláštne taky plný žalúdok ako keby . tak na vracanie . ale tocaky už menej . ja som si ho skúsila dat na odporučenie v lekárni ze mam také fliačky cervene po tele ..no hovorím po 10 min strašne zle mi ostalo .Volala som s Dr a ona vraví ze nemysli si ze z toho zodacu
@macka1996 tak si kup iny liek na alergie a uvidis, ci to bolo zo Zodaku alebo nie. Mne Zodak nic nerobi, ale ani ine lieky.
@macka1996 tak medzi najčastejšími nežiadúcimi účinkami sú aj tie tvoje, čudujem sa, že dr. hneď tvrdí, že to nemáš z toho 🙄
Časté vedľajšie účinky (môžu postihovať menej ako 1 z 10 osôb)
ospalosť (somnolencia)
závrat, bolesť hlavy
zápal hltanu (bolesť hrdla), nádcha (výtok z nosa alebo upchatý nos) (u detí)
hnačka, nevoľnosť, sucho v ústach
únava
Menej časté vedľajšie účinky (môžu postihovať menej ako 1 zo 100 osôb)
nepokoj
nezvyčajné pocity v koži (parestézia)
bolesť brucha
svrbenie kože (pruritus), vyrážka
extrémna únava (asténia), malátnosť (celková nevoľnosť)
@dixitka no pekne..ja som jej vravela ze to ale 10 min po použití zodacu hneď ma začalo páliť telo a zle mi ostalo .. som sa potom už zľakla ze mi opuchne hrdlo alebo niečo. lebo som aj momentálne sama doma
@macka1996 Môže sa stať veru, vedľajšie účinky to má kadejaké. Tak ho choď potom pekne krásne vrátiť do lekárne, aby sa nestalo, že si ho omylom dáš opäť. Treba vyskúšať niečo iné, však v lekárni budú vedieť poradiť. Asi aj lepšie ako tvoja Dr. 🙄
@xeniii ano veru pôjdem ho aj vrátiť už ho nikdy nechcem vidieť. už sa to trosku zlepsilo len cítim hlava ma nejak rozbolela a unavená som nejako . hádam sa už z toho nič nenaskytne a už to odznie .
@macka1996 Milujem, keď ti nejaký lekár začne tvrdiť, to nemôže byť od tohto lieku a keď si prečítaš nežiadúce účinky, tak to na teba presne sedí. Ja som mala veľmi zlé reakcie na Omarit, to je tiež antihistaminikum, ale podľa lekárky som si vymýšľala.
@elenka74 hej mne dr povedala ze to nebude z toho a ze mala by som si dat ešte jednu ale ze isto sa teraz budem báť. ze akože kvázi keby to je alergicka reakcia tak nech si dám ešte jednu .ja som hneď povedala ze nie nehrozí.. všetky neziaduce z letáku som mala po použití toho lieky. všetky do radu ..ona ze ci som nič iné nejedla niečo neobvyklé..hovorím absolútne nie . stále to isté dokola.

A po čase ti je ako? Zlepšilo sa to? Zhoršilo?