Neznáme tlačenie v ľavom boku
Ahojte, prosím o radu, už cca rok cítim, že ma niečo tlači pod ľavým rebrom, na úrovni žalúdka tak viac doľava viď foto. Bola som na gastre, tam mi zistili alergiu na pšeničnú múku a intoleranciu laktózy. Povedali, že tá bolesť s tým súvis nemá.
Zistili, že mám ešte zdvojené obličky, tak že to môže byt z toho a odporučili mi ísť na urológiu ( tam som ešte nebola)
Následne som sa objednala na sono brucha- nič. Doktorka internistka mi povedala, že to môžem mať z toho, keď nedodrzujem diétu, mám si to sledovať.
ALE ja tam niečo cítim, že tam niečo mám, pohyblivé a dá sa to nahmatať, ale na sono nebolo nič vidno. Je to možné ? Stáva sa to? Rozmýšľam nad CT, to je presnejšie.
Obvodná doktorka mi neverí, že to mám z deti, ako som ich zdvíhala a nosila na rukách… 😀 každý mi povie niečo iné, už som zúfalá z tých doktorov.
Mám aj pupočný pruh a diastazu.
Ďakujem za odpovede.
@denullllka Slezina,ja ju mávam po infekciách zväčšenú a je to veru nepríjemné až bolestivé keď sa jej dotknem v čase keď je zväčšená zaberú len antibiotiká a dietami.Pozri na google čo nejesť na slezinu tuším mliečne výrobky,oriešky,kešu semiačka...daj si očistný čaj tie sú tiež dobré ľahšie jedlá jesť.
@denullllka Slezina,ja ju mávam po infekciách zväčšenú a je to veru nepríjemné až bolestivé keď sa jej dotknem v čase keď je zväčšená zaberú len antibiotiká a dietami.Pozri na google čo nejesť na slezinu tuším mliečne výrobky,oriešky,kešu semiačka...daj si očistný čaj tie sú tiež dobré ľahšie jedlá jesť.
@alison11 lenže ja to mávam často, to tlačenie. Dá sa to zistiť, či to je slezina z nejakých vyšetrení prosím? Ďakujem
@alison11 lenže ja to mávam často, to tlačenie. Dá sa to zistiť, či to je slezina z nejakých vyšetrení prosím? Ďakujem
@denullllka žiadny lekár ťa neprehmatal? Veď by tam musel niečo cítiť
@denullllka na sone vacsinou je vidno zvacsena slezina. alebo CT brucha
@denullllka žiadny lekár ťa neprehmatal? Veď by tam musel niečo cítiť
@rozculena nie, nič. Iba sono urobili a na gastro vyšetrení “hadicu”
@denullllka na sone vacsinou je vidno zvacsena slezina. alebo CT brucha
@balerina2025 vyskúšam sa dostať na ct
@rozculena nie, nič. Iba sono urobili a na gastro vyšetrení “hadicu”
@denullllka a na sone vsetko OK bolo?
@denullllka a na sone vsetko OK bolo?
@balerina2025 áno, tam nevidela nič doktorka
Iba tie rozdvojenie obličky obidve
@balerina2025 áno, tam nevidela nič doktorka
Iba tie rozdvojenie obličky obidve
@denullllka tak nastoj na tom CT radsej.
@denullllka Na sone brucha ak merajú dá sa zistiť má mať tuším 7cm ja som mala zväčšenú a bolestivú tlačila na rebrá prípadne zájdi k obvodnemu nech vezmú z prsta kvapku nenapadá ma ten pristroj čo meria zápal a dajú Ti atb.keď budú hodnoty na zápal.Slezina sa zväčšuje zo zápalov ak nestíha čistiť krv

@denullllka kebyze mi problem pretrvava, urcite sa nenecham odbit