icon

Neznesiteľné bolesti pred diagnózou nádoru

2. aug 2025

Ahojte
Pár dní ma deli od zistenia či mám v tele nádor. Od včera mám neznesiteľné bolesti . Ísť na pohotovosť a povedať že asi mam toto a toto a boli ma toto a toto ? Ďakujem

zmrzlinka2021
2. aug 2025

@anonym_autor robili ti histoligiu?

autor
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor robili ti histoligiu?

@zmrzlinka2021 histo, mri . Čakám na výsledky

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 histo, mri . Čakám na výsledky

@anonym_autor a podozrenie na akú rakovinu majú?

autor
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor a podozrenie na akú rakovinu majú?

@zmrzlinka2021 v okolí pľúc

mamina7070
2. aug 2025

v okoli pluc je co konkretne ? a bolesti mas od chrbtice ? co mas presne v sprave ? vies ju sem pridat len zacierni udaje
ak tak by sommsa obratila na nemocnicu kde ti robili histologiu, ak robili MRI museli hned vidiet ci ti to tlaci na nieco, snimky maju predsa hned v systeme

autor
2. aug 2025
@mamina7070

v okoli pluc je co konkretne ? a bolesti mas od chrbtice ? co mas presne v sprave ? vies ju sem pridat len zacierni udaje
ak tak by sommsa obratila na nemocnicu kde ti robili histologiu, ak robili MRI museli hned vidiet ci ti to tlaci na nieco, snimky maju predsa hned v systeme

@mamina7070 bola som na vyšetrení 150km od domu , takú dlhú cestu nevydržím. V správe je napísané rakovinový proces v C chrbtici, čiastočne hornej TH

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@anonym_autor

@mamina7070 bola som na vyšetrení 150km od domu , takú dlhú cestu nevydržím. V správe je napísané rakovinový proces v C chrbtici, čiastočne hornej TH

@anonym_autor prosím ťa, koľko máš rokov?

autor
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor prosím ťa, koľko máš rokov?

mamina7070
2. aug 2025

a v sprave co dali aky zaver ake cislo diagnozy a dalsi postup?
ja som teda s blizkou priatelkou zazila tam do tyzdna od MRI uz bola po operacii (bol nezhubny ale zle umiestnenie) na neurochirurgii
tebe co teda povedali, dal ti lekar od bolesti lieky ? ako na pohotovosti ti mozno nieco pichnu ale tak hlavna je predsa liecba

autor
2. aug 2025
@mamina7070

ja som teda s blizkou priatelkou zazila tam do tyzdna od MRI uz bola po operacii (bol nezhubny ale zle umiestnenie) na neurochirurgii
tebe co teda povedali, dal ti lekar od bolesti lieky ? ako na pohotovosti ti mozno nieco pichnu ale tak hlavna je predsa liecba

@mamina7070 ja som len druhý deň od mri

autor
2. aug 2025
@mamina7070

@mamina7070 lieky od bolesti mam ale už nezaberajú

krasneleto
2. aug 2025

minimalne ti mozu dat infuziu...

jamimo
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak máš toto napísané, tak choď do nemocnice, dajú ti aspoň infúziu. Skoré zlepšenie prajem❣️

suve99
2. aug 2025
@anonym_autor

@mamina7070 lieky od bolesti mam ale už nezaberajú

@anonym_autor nechcem zľahčovať Tvoju situáciu, ale nie je to čiastočne aj psychikou? Doteraz si nemala bolesti? Ak sa Ti to nezdá, zbehni na pohotovosť…

mamina7070
2. aug 2025

a kto ti dal tu diagnozu rakovinový proces v C chrbtici, čiastočne hornej v sprave ? aky lekar ?

autor
3. aug 2025
@suve99

@anonym_autor nechcem zľahčovať Tvoju situáciu, ale nie je to čiastočne aj psychikou? Doteraz si nemala bolesti? Ak sa Ti to nezdá, zbehni na pohotovosť…

@suve99 ja mám bolesti už dlhé mesiace

suve99
3. aug 2025
@anonym_autor

@suve99 ja mám bolesti už dlhé mesiace

@anonym_autor aha, a bola si na tej pohotovosti ?