icon

Nezvyčajné reakcie na štípance od komára

sisa183
13. aug 2025

Zdravím. Stretli sa s takýmito stipancami od komára ? Tvrdé, opuchnuté, červené… od včera horšie. Boli sme u dr, dávam fenistil kvapky , octanovu masť, gafrovu masť…. Neviem mne sa to proste akosi nezdá :/ nikdy nič také nemala.

sisa183
autor
13. aug 2025

@sisa183 prikladám foto

sisa183
autor
13. aug 2025
@sisa183

@sisa183 prikladám foto

@sisa183 nezdá sa mi hlavne ten prvý.

simsalabim
13. aug 2025

Ano, kazdy jeden mavam taky a niekedy sa to cele zvacsi na velkost dlane, s cervenym stredom, bielym kolieskom okolo, za tym dalsie cervene... nesvrbi, ale velmi boli. Pri tych velkych koncim na ATB.

lili246
13. aug 2025

Aj moj syn mava take a este vasie reakcie okolo to ma tvrde ako kamen davam mu na to propolis tinkturu ta mu to pekne stiahne uz na druhy den

biba_18
13. aug 2025

aj môj syn také mával 😔 ja som to chladila a tiež propolis som dávala ako @lili246

kp7333
13. aug 2025

taketo stipance robia muchnicky. Dala by som antihistaminika + fenistik gel a pre istotu by som akocila k lekarke. Ten cerveny kruh vyzera strasidelne.

sisa183
autor
13. aug 2025
@kp7333

taketo stipance robia muchnicky. Dala by som antihistaminika + fenistik gel a pre istotu by som akocila k lekarke. Ten cerveny kruh vyzera strasidelne.

@kp7333 boli sme dnes ráno ale ráno ich ešte nemala až takéto škaredé. :/ počkáme do zajtra, snáď to bude lepšie.

tinkavvv
13. aug 2025
@sisa183

@kp7333 boli sme dnes ráno ale ráno ich ešte nemala až takéto škaredé. :/ počkáme do zajtra, snáď to bude lepšie.

@sisa183 dcera ma momentalnepodobne, podla mna este horsie. Dostala kortiko masticku a zodac kvapky. Uvidime, snad to prejde.

simca06022011
13. aug 2025

zvycajne mam stipance take, ze aj tyzden velke ako cela ruka.. za mna nic extra.. zvacsa fenistil gel a proste vydrzat. Ak tak mozno u lekarky riesit ineco na taketo reakcie, aby ste vedeli ako to riesit...
mimochodom posledne som mala cele stehno opuchnute.. a to fakt asi aj 30cm velky flak, hruby , napuchnuty, ze som ledva chodila :D

svokrinjazykmonika
13. aug 2025

@sisa183 od komárov mávam aj horšie a to som dospelá