Nezvyčajné reakcie na štípance od komára
Zdravím. Stretli sa s takýmito stipancami od komára ? Tvrdé, opuchnuté, červené… od včera horšie. Boli sme u dr, dávam fenistil kvapky , octanovu masť, gafrovu masť…. Neviem mne sa to proste akosi nezdá :/ nikdy nič také nemala.
Ano, kazdy jeden mavam taky a niekedy sa to cele zvacsi na velkost dlane, s cervenym stredom, bielym kolieskom okolo, za tym dalsie cervene... nesvrbi, ale velmi boli. Pri tych velkych koncim na ATB.
Aj moj syn mava take a este vasie reakcie okolo to ma tvrde ako kamen davam mu na to propolis tinkturu ta mu to pekne stiahne uz na druhy den
taketo stipance robia muchnicky. Dala by som antihistaminika + fenistik gel a pre istotu by som akocila k lekarke. Ten cerveny kruh vyzera strasidelne.
zvycajne mam stipance take, ze aj tyzden velke ako cela ruka.. za mna nic extra.. zvacsa fenistil gel a proste vydrzat. Ak tak mozno u lekarky riesit ineco na taketo reakcie, aby ste vedeli ako to riesit...
mimochodom posledne som mala cele stehno opuchnute.. a to fakt asi aj 30cm velky flak, hruby , napuchnuty, ze som ledva chodila :D
@sisa183 od komárov mávam aj horšie a to som dospelá

@sisa183 prikladám foto