icon

Niečo overené na vypadávanie vlasov

elsaanna1
22. nov 2021

Baby poraďte prosím niečo na vypadávanie vlasov

matovicova
22. nov 2021

@elsaanna1 Plantur

lindous
23. nov 2021

Treba nájsť príčinu... Mne osobne teraz veľmi pomohol zinok (začala som užívať Zincorot) takže to bolo spôsobené zrejme jeho nedostatkom a pomerne rýchlo po začatí užívania som videla výsledky... Ale ak to tebe spôsobuje niečo iné, tak to nepomôže... Väčšinou to je však "zvnútra" - genetika (tam si bohužiaľ človek veľmi nepomôže) , nedostatok nejakého vitamínu/minerálu , intolerancia, stres, hormonálna nerovnováha,...

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
alanko20
23. nov 2021

Ricínový olej, skúšala som skutočne všetko (Plantur, alpscin, Bione, revalid...), a zabral len olej, mne to spôsobije dedičnosť a mierne zvýšená hladina testosterónu.

allie458
23. nov 2021

Mne pomohli vitaminy, asi po 2-3 mesiacoch sa ukazal vysledok. Padali mi vlasy nehorazne cele pramene ale uz je to ok. Pouzivala som taky mulitvitamin na vlasy kde bol zinok, selen, vit A, vit E, vit C a potom lopuchovu vodu po zmytí a šampony ktore maju prirodne zlozenie bez parabenov a sulfatov (Carpathia Herbarium proti vypadavaniu vlasov) . Vlasy ale mozu padat napriklad aj kvoli hormonom, štitnej žlaze, strese atd. tak ak domaca liečba nepomaha odporučam dermatologa. Citala som ze pri zvysenom testosterone je dobry Saw Palmetto - Serenoa plazivá pretoze brani premene testosteronu na DHT ale to som este neskusala .

nique
23. nov 2021

Mne od od 30tky zacali velmi padat vlasy. Vyskusala som vsetko, drahe aj lacne. VItaminy, strava, dala som si spravit kompletny krvny obraz. Nic nefungovalo. V 35 som otehotnela a odvtedy vsetko ok. Teraz mam 40 a mam viac vlasov ako v mladosti. Takze som si to vyhodnotila, ze mi tikali biologicke hodiny.
Moc som Ti asi neporadila.

nika_val
23. nov 2021

Pri vypadávaní je to hrozne individualne, čo zaberie jednej z nás tebe nemusí urobiť nič. Treba skúšať a skúšať a tak nájdeš.
Za mňa ospevovaný cesnakový šampon neurobil nič ale vela babam pomohol. Plantur som mala aj šampon aj tabletky - nič.
Mne najlepšie zaberá Alpecin aj šampon aj tonikum a klasika vitaminy iba zinok.. (skúšala som rozne doplnky stravy na vlasy).
Dobre je kupit si aj kolagen a užívat (piť) to je take že aj vlasy, aj pleť, aj celkovo kosti nechty..
Dalšie vitamíny čo vela ženam pomahaju tak sú napr: Vlasové hnojivo, Venira ale každá žena je iná. Keď ja mám poradiť nejakej na tento problém a nechám ženu nech si vyberie a možno bude štaštie a hneď prvé jej perfektne sadne 🙂

anonym0001
23. nov 2021

@elsaanna1 Parusan sampon a tonikum

elsaanna1
autor
23. nov 2021

@zuzudrnda fu Sama neviem z čoho to je

elsaanna1
autor
23. nov 2021

@nika_val veď to aké aj tak vám ďakujem baby