Ako zastaviť vypadávanie vlasov a získať objem?
Dobrý deň baby prosím vás ak by ste mi mohli poradiť niečo účinné na vlasy vypadávajú mi nemajú žiadny objem nič sú také nudné bez lesku.
pozri v drogerii alebo lekarni vlasove vody Luna - lopuchova, zihlavova a ine (s Dixi nemam dobru skusenost) aspon mesiac ich pouzivaj, mne velmi pomohli, plus bezne vitaminy (c, B, zinok, selen)
Zábal z kokosoveho oleja pred každým umývaním a vitamíny zinok+biotin. Aktuálne mám z Dr max.
Mne najviac zabral L-methionin
mne pomohol dixi zihlavovy sampon 🙂
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/phy... toto mne pomohlo najviac aj na vypadavanie aj vlasy rychlejšie rastli
@lussy1234 mne pomohol Donna hair, je dobrý. V súčasnosti kvalitná strava, vitamín B komplex a D, výživový doplnok na vlasy z Oriflame (má všetky základné potrebné živiny), prírodný šampón, žiadna chémia, a najmä starať sa o vlasovú pokožku. Rozmarínová voda do korienkov, tonikum od Cocosollis do korienkov, harmančekova voda do vlasov ...

@lussy1234 Keď aj vypadávajú, tak tam bude treba výživu najskôr zvnútra. Skúšala si nejaké vitamínové komplexy na vlasy? Zinok je základ. Tiež by som zaradila zelené potraviny, vlasové zábaly a zihlavovú alebo rozmarínovú esenciálnu vodu na masírovanie do pokožky na hlave (ja mam suchu pokožku na hlave a tendenciu na tvorbu lupín, vody zaberajú krásne a keď sa dobre starám o pokožku vo vlasovej časti, tak aj vlasy padaju menej). Ja používam konkrétnu značku, no videla som zihlavovú vodu aj v drogérke (no bud kritická na zloženie).