icon

Ako zastaviť vypadávanie vlasov a získať objem?

lussy1234
19. jan 2024

Dobrý deň baby prosím vás ak by ste mi mohli poradiť niečo účinné na vlasy vypadávajú mi nemajú žiadny objem nič sú také nudné bez lesku.

mima172
19. jan 2024

@lussy1234 Keď aj vypadávajú, tak tam bude treba výživu najskôr zvnútra. Skúšala si nejaké vitamínové komplexy na vlasy? Zinok je základ. Tiež by som zaradila zelené potraviny, vlasové zábaly a zihlavovú alebo rozmarínovú esenciálnu vodu na masírovanie do pokožky na hlave (ja mam suchu pokožku na hlave a tendenciu na tvorbu lupín, vody zaberajú krásne a keď sa dobre starám o pokožku vo vlasovej časti, tak aj vlasy padaju menej). Ja používam konkrétnu značku, no videla som zihlavovú vodu aj v drogérke (no bud kritická na zloženie).

hradnapani
19. jan 2024

pozri v drogerii alebo lekarni vlasove vody Luna - lopuchova, zihlavova a ine (s Dixi nemam dobru skusenost) aspon mesiac ich pouzivaj, mne velmi pomohli, plus bezne vitaminy (c, B, zinok, selen)

slniecko5
19. jan 2024

Zábal z kokosoveho oleja pred každým umývaním a vitamíny zinok+biotin. Aktuálne mám z Dr max.

marticka85po
19. jan 2024

Mne najviac zabral L-methionin

lanka999
19. jan 2024

mne pomohol dixi zihlavovy sampon 🙂

mimi3008
19. jan 2024

@lussy1234 na vypadavanie Biotin

lussy1234
autor
19. jan 2024

@mimi3008 rozmýšľala že by mohla skúsiť dona hair

ma77
19. jan 2024

https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/phy... toto mne pomohlo najviac aj na vypadavanie aj vlasy rychlejšie rastli

nikanika97
20. jan 2024

@lussy1234 mne pomohol Donna hair, je dobrý. V súčasnosti kvalitná strava, vitamín B komplex a D, výživový doplnok na vlasy z Oriflame (má všetky základné potrebné živiny), prírodný šampón, žiadna chémia, a najmä starať sa o vlasovú pokožku. Rozmarínová voda do korienkov, tonikum od Cocosollis do korienkov, harmančekova voda do vlasov ...