Niečo v podpazuší
Ahojte , chcem sa spýtať keď mám hore zdvihnutú ruku tak si niečo nahmatám ale mám to také aj na druhej strane ale si myslím že menšie , ale keď si dám ruku dole tak tam nič nieje prsíky sú tiež v poriadku neviem či to tak má byť . Mám strach ich k lekárovi ☹
@teodozia 🙏🙏🙏tesim sa ze si mi odpisala lebo viem ze si uz v poriadku... ❤ ... no v takej velkosti mam aj ja ale mne to pripisuju zatial kvoli vakcinacii kedze mi napuchla ruka ale to uz bude dobry mesiac a pol a tym ze som z toho nervozna a stale si ju chytam tak ma irituje viac...kev som zatial mala ok. Tak uvidime zasa o mesiac ci sa zmensi. A tvoja bola pohybliva a makka alebo tvrda?
@katerinaki oprava nie kev ale krv
@teodozia a nahmatala si si ju sama alebo bola viditelna? Prepac za tolko otazok🙈
@katerinaki moja nebola pohybliva, bola zasadená poriadne a nebola vôbec citlivá, nebolela...jednoducho nádor.../spleť tkanivá/, sleduj CRP, potenie, kašeľ v noci, úbytok váhy, svrbenie tela...no a hlavne to crp stúpa...
@teodozia dakujem ti pekne za tvoje odpovede... dost mi pomohli aj za rady... ja ti prajem uz len vsetko dobre ... 😘
@teodozia neviem si predstavit co si musela prezivat ale citit ze od zaciatku si bola silna a teraz urcite silnejsia 🙏❤
@teodozia ja pred 4 mesiacmi 🙁mi opuchla uzlina pod pravou pazuchou...o 3 dní pod ľavou pazuchou a bola aj zvýšená teplota.. po atb to kleslo ale dodnes ma zvykne pichať...v tých uzlinách 🥺ako keby s nožom ma niekto bodal .....a chcem podotknúť že predtým som kašlala pol roka...a sem tam aj teraz no bol mi diagnostikovaný reflux tak že vraj stoho...🥺veľmi sa bojím rakoviny....nie kvôli sebe ale kvôli synčekovi...mam ho po 14 tich rokoch a je veľmi vytúžený 🙏chcem ho vychovať....chodim aj na hematologiu kvôli dlhodobo zvýšeným bielym krvinkám....ale už je to v poho...akurát pečenove testy a bilirubin mám zvýšený....🥺.. ináč prajem ti nech ti zdravičko slúži 🙏ani si neviem a ani neviem predstaviť aký šok to bol pre teba a ešte aj všetko vyzeralo ok 😑a napriek tomu 😑predsa ...
@katerinaki ahoj, prosím ta, prešli ti tie uzliny? Mne sa tiež vytvorili po ockovani, už to budu 2 roky, aj to riešim, idem na chirurgiu dat si 1 vybrať na histologiu, inak nemám žiadne prejavy ochorenia, aj krv mam ok, "len" mam pod pazuchami na oboch stranách tvrdé uzliny (2cm a 3cm). Ja mam aj reumatoidnu artritídu, tak sa upokojujem, že aj to môže byť dovod.. ale vyplasena som riadne.
@teodozia ahoj! Môžem sa spýtať, že ak si mala krv v poriadku, tak ako zistili zvýšené crp? Alebo to už neskôr keď začala rast? Aj ja mám pod pazuchou 4-5 zväčšených uzlín, občas aj bolia, dodávam že kojim, a lekárka na sone prsníkov hovorí, že ich mám ešte v norme, ale za to stresujem. Hlavne odkedy mám dcérku sa ešte viac o seba bojím, aby som s ňou mohla byť čo najdlhšie. Mam ku sledovať, či nerastie? Mám ísť na kontrolu o rok, tak sa bojím, že by už po roku mohlo byť neskoro. Alebo čo myslíš, mám ísť s tým ďalej? Teraz som bola v tomto roku aj 2x na sone, ale lekárka mi vravela, že sa mám vrátiť buď o rok, alebo 4-5 mesiacov po ukončení kojenia. Tak to skúsim naozaj neriešiť dovtedy, ale nemôžem povedať že som kludna. Teším sa, že si sa vyliečila, je dobre aj takéto počuť! 🫶
@sonka333 ahoj, smiem sa spýtať že ako si dopadla? Ja som s mojimi bola už 2x na sone a vraj sú v norme ešte. Lekárka mi povedala , že mám sledovať pichavy pocit, vraj to nie je dobré. Nechcem ta strašiť, ale pravdepodobne to máš odvtedy už aj tak poriadne vyšetrené. Dúfam, že všetko ok
@domko ale pravdivé, mňa pri takýchto rečiach, bojím sa ísť k dr. napadne jedna vec - pomôže ti strach sa vyliečiť, akby tam náhodou niečo bolo? Radšej budeš doma v strachu, miesto liečby? Každý sa bojí, ale neísť k dr. nie je riešenie, pretože docieliš opak a nakoniec tam aj tak budeš museiť ísť, ale už môže byť neskoro - toto píšem všeobecne, u teba to nemusí byť nič vážne
@sonka333 Ano pani doktorka mi na sone hovorila, že taký pichavy pocit je nedobrý, tak si to radšej choď dať pozrieť čím skôr. Mňa občas tie uzliny bolia, mám tam aj 4-5 zväčšených, ale pichavy pocit necítim. Teraz som pred menzesom, tak možno sú preto také zdurené a preto ich aj citim, plus aj kojím stále. No uvidim, dúfam, že mi už nebudú rásť! A ty si si tam nič nevyhmatala?
@katerinaki ahoj! Tebe prišli odvtedy na niečo? Dúfam že je všetko ok
@andysa85 tak to potom ja...moje obavy sú na mieste 🥺mňa začalo zase sem tam pichať....niekedy viac inokedy menej🥺28meho idem na usg prsnikov ale aj keby dopadol dobre aj tak by som už asi bola trošku neistá nakoľko nechápem prečo sa ten pocit zase vrátil takmer po roku zápalu lymfatických uzlín...

@teodozia veľa zdravia prajem!